Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou agraeix la labor i el compromís de la Creu Roja per ajudar les persones vulnerables durant la pandèmia de la COVID-19

dijous 25 juny 2020

Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, i del regidor de Participació Ciutadana i Relacions Cíviques, Hèctor Maiquez, s’ha trobat amb la delegació de Creu Roja, aquest matí

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, i del regidor de Participació Ciutadana i Relacions Cíviques, Hèctor Maiquez, s’ha entrevistat aquest matí amb la delegació de Creu Roja de Salou per agrair-los la labor d’ajuda i el compromís per tal d’ajudar les persones vulnerables durant la “crisi profunda” provocada per la pandèmia de la COVID-19. El mandatari ha intercanviat unes paraules amb la responsable de Creu Roja, Marina Peláez, acompanyada per un nodrit grup de voluntaris i voluntàries de l’entitat.

Granados, que ha parlat en nom de l’Equip de Govern i del propi Consistori salouenc, ha destacat l’esforç que duu a terme el voluntariat, tenint en compte la dificultat que representa l’increment del nombre de persones que necessiten ajuda, registrat en els darrers mesos.

L’alcalde ha manifestat que “hem de ser cada cop més solidaris i no permetre que les famílies i les persones vulnerables pateixin perquè no tinguin les necessitats bàsiques cobertes”.

La regidora Estela Baeza ha destacat "la bona coordinació existent entre l’entitat i Serveis Socials, per atendre els casos d’emergència sanitària i econòmica que han crescut, en els darrers mesos, de manera exponencial".

Així mateix, el regidor Hèctor Maiquez, s’ha referit al fet que “atesa la conjuntura social difícil, és important que les entitats solidàries puguin donar el millor de sí mateixes, a través del compromís dels equips de voluntaris”.

Cal dir que el repartiment d’aliments per part de Creu Roja es duu a terme cada divendres, al Pavelló Municipal d’Esports Salou centre. Els voluntaris atorguen lots de queviures i productes d’higiene personal i de la llar a les famílies que són derivades des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou.

En aquests moments, la Creu Roja de Salou té en ment diversos projectes d’ajuda social i es troba en espera d’una reubicació per poder gaudir de més espai per atendre el públic i també tot el voluntariat, que ha incrementat en nombre en les darreres setmanes.

Galeria d'imatges

DSC_2444.JPG
DSC_2448.JPG
DSC_2437.JPG

Document Actions