Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou clausura la formació dels futurs agents de la Policia Local

divendres 16 maig 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha clausurat avui el curs impartit per l’Institut Superior de Policia de Catalunya a Salou, junt amb els responsables de formació de l’Escola de Policia de Catalunya de l’ISPC i el cap de la Policia Local, l’inspector José Luís Gargallo. En aquest curs, s’ha format a un total de 23 alumnes, procedents de Salou i d’altres municipis de la Costa Daurada. En aquest acte, han estat present l’inspector de la Policia Local de Torredembarra, el Cap de la Policia Local de Cambrils, representats de la coordinadora de Policies de Catalunya, representants de l’Institut de Seguretat pública de Catalunya.


L’Escola de Policia de Catalunya organitza la formació, que coordina Encarna Garcia, cap del Servei de Suport al Sistema de Seguretat de la Subdirecció General de Coordinació de Policia de Catalunya, amb la col•laboració del Cap de la policia local Salou. La formació consisteix en 120 hores i, un cop superat el Curs, els 23 aspirants s’incorporaran com a agents interins de la policia local durant un període de temps determinat, que en el cas de Salou serà fins a finals d’octubre. Els aspirants  procedeixen de municipis com Torredembarra, Cambrils i Calafell. Pel que fa a Salou, en total són 14 els aspirants que, un cop es tinguin els resultats de les proves finals realitzades, s’incorporaran a la policia local per reforçar la campanya d’estiu. 


En la cloenda del curs l’alcalde ha encoratjat els aspirants a treballar amb una veritable vocació de servei i ha dit que “esperem de vosaltres que el ciutadà us vegi com una policia propera, que està al costat d’ell i que fa una funció també pedagògica” i ha resaltat que “sempre tingueu present tres criteris: proximitat, sentit comú i vocació de servei”.


L’Escola de Policia de Catalunya organitza la formació, que compta amb professorat de la policia del municipi, especialistes en dret o en emergències mèdiques, entre d’altres. Aquest programa s’imparteix fora de les installacions centrals de l’ISPC, a Mollet del Vallès, amb l’objectiu d’apropar la formació al territori, i es duu a terme en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou des del 2003.
 
 
 
 
 

Galeria d'imatges

premsa.jpg
premsa.jpg

Document Actions