Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou condemna els atemptats de París, i fa una crida a la unitat per defensar la llibertat i la democràcia

dilluns 16 novembre 2015

Aquesta tarda s’ha dut a terme un minut de silenci davant de l’Ajuntament

La Corporació municipal i el Govern de Salou, amb l’alcalde Pere Granados al capdavant, ha volgut  expressar la seva condemna i repulsa més enèrgica davant els brutals atemptats comesos pel grup Estat Islàmic a la ciutat de París, el passat divendres 13.

L’Ajuntament ha volgut mostrar la seva solidaritat a les víctimes dels atemptats i familiars, així com el seu suport incondicional al govern de la República Francesa, al seu president, i molt especialment a l’alcaldessa de París.

Aquesta tarda en una concentració silenciosa davant de l’Ajuntament de Salou membres de la corporació, així com diversos ciutadans del municipi han dut a terme un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats.

L’alcalde manifestava que “davant la tragèdia viscuda pels ciutadans d’aquesta ciutat i pel poble francès, vull expressar la més enèrgica condemna cap aquests actes criminals, perquè suposen també un greu atemptat contra la llibertat, la convivència pacífica, la democràcia i el dret a la vida de les persones”. Afegia que aquests actes d’atrocitat terrorista “ens han de donar la força suficient a tots per fer front y lluitar amb fermesa pel nostre sistema basat en el respecte, els drets fonamentals i els principis democràtics que són els que garanteixen la llibertat i el progrés a la nostra societat”.

Galeria d'imatges

minut_petita.jpg
minut_silenci_gran.jpg

Document Actions