Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou convoca el primer consell econòmic i empresarial del municipi del 2012

Fa un any que es va constituir aquest òrgan informatiu i consultiu

dimecres 15 febrer 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va presidir ahir al vespre el primer consell de l’any en matèria econòmica i empresarial del municipi que va reunir a més d’una desena de membres. En aquesta nova edició  també van participar-hi  la regidora adjunta a Alcaldia en matèria de Participació Ciutadana, Maria José Rodríguez; la regidora de Comerç Mercats i Consum, Reyes Pino i el regidor de Turisme, Benet Presas.

En el marc de la sala Mediterrània del TAS el màxim responsable municipal va informar els presents de diverses novetats relatives al Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, després de la moció unànime que s’havia aprovat al plenari unes hores abans rebutjant la ‘imposició’ del govern de la Generalitat d’allargar el Consorci  i posant-los al dia de les negociacions polítiques que s’han dut a terme en els darrers mesos.

Però al marge d’aquesta qüestió, les previsions turístiques i molt especialment el creixement esperat en turisme rus, així com la taxa turística o les novetats del Pla especial d’equipaments i usos del municipi van ser altres punts dels que es va informar puntualment els membres assistents. A més, també es va anunciar la segona edició de la fira Sabor Salou que se celebrarà entre el 16 i el 18 de març al passeig Jaume I.

Aquest Consell és un òrgan informatiu i consultiu que s’impulsa des de l’Ajuntament per tal d’integrar el sector privat de Salou a les polítiques municipals que els afectin i que fa ja un any que funciona, amb reunions trimestrals. Al llarg de les darreres setmanes també s’han dut a terme diverses reunions sectorials amb els membres integrants del consell de Joventut, el d’esports, el de Cap Salou i el de Cultura.

Galeria d'imatges

web.JPG
web.JPG

Document Actions