Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou defensa a la comissió d’Economia, Finances i Pressupost del Parlament de Catalunya, les bondats i els beneficis del BCN World

Avui té lloc l’inici de la Ponència que ha de donar llum verda a la nova llei del CRT

dimarts 21 gener 2014

Aquest matí s’han iniciat les compareixences, entre elles la de l'alcalde de Salou, Pere Granados, a la Comissió d'Economia, Finances i Pressupostos del Parlament de Catalunya per parlar sobre el Projecte de llei de modificació de la Llei 2/1989, del 16 de febrer, sobre centres recreatius turístics (CRT). El batlle ha parlat dels innegables beneficis de la implantació del projecte tant per a Salou, com per al territori i el país. El batlle ha defensat que “el BCN World pot complementar els productes turístics de la nostra zona i els hi proporciona més especialització, i més valor afegit per atraure nous mercats i clients; a més d’ampliar l’oferta amb noves motivacions i experiències, amb nous conceptes i tendències, que ens permeten accedir i obrir nous mercats, com l’asiàtic, tant necessaris en la nostra activitat com a municipi, exclusivament turística”. “És indubtable- ha dit- que enforteix la nostra marca de turisme familiar i el nostre posicionament internacional”.

 

Però el batlle ha defensat altres beneficis per al territori com és la consolidació d’un gran macro-producte turístic, competitiu, únic, amb caràcter propi, diferenciat i potent, que permet un nou impuls econòmic al territori i al país situant-nos al món i, molt especialment, assegurant-nos la creació de milers de llocs de treball directes i indirectes, tant necessaris en el context de crisi actual”. Granados també s’ha referit a un dels públics potencials que pot atreure el BCN World: els congressos i convencions, per tant, desestacionalitzant la temporada i també oferint oci per als assistents.

El màxim responsable municipi, ha volgut incidir en la complementarietat de la proposta d’oci que representa BCN World tant pel que fa a l’apartat comercial com per la implantació de casinos; i ho ha fet recordant models d’èxit consolidats com Montecarlo o Cannes... però també “per la tranquil·litat que aporta al projecte que un gran operador turístic familiar com és PortAventura s’hagi sumat i vulgui participar del futur que estem decidint entre tots”. De fet, el batlle ha recordat com “els que es van equivocar ara farà 20 anys oposant-se al parc temàtic d’atraccions, vaticinant impactes negatius pel territori i pel paisatge, avui han de reconèixer tot el contrari. Ha millorat el nostre model turístic, li ha proporcionat un lideratge indiscutible a Catalunya, a Espanya i a Europa, la implementat positivament i no ha suposat cap perjudici en cap aspecte”.

Aquest matí, en la compareixença a la comissió d'Economia, Finances i Pressupostos del Parlament, a més de l’alcalde de Salou, també han parlat l'alcalde de Vila-seca Josep Poblet, el de Reus, Carles Pellicer, i el de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; a més gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono, i el president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, entre d’altres.

Galeria d'imatges

foto.JPG
foto.JPG

Document Actions