Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou demana a la població que mantingui la prudència amb l’entrada a la fase 1 del desconfinament, aquest proper dilluns

dissabte 09 maig 2020

Tret d’algunes excepcions, entra en vigor el poder desplaçar-se a un altre municipi de la mateixa regió sanitària

Pere Granados, que agraeix ‘el comportament responsable, solidari i disciplinat de la població’, afirma que ‘és necessari mantenir l’alerta per evitar la propagació i el risc de contagi del coronavirus’

Segons ell, ‘d’aquesta forma podem avançar cap al nostre objectiu de ser un municipi net, sa i segur de COVID-19, capaç de garantir la salut de la població i la seguretat com a destinació, fet que ajudaria a reactivar la nostra economia local’

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, demana a la població que mantingui la prudència i l’alerta amb l’entrada a la fase 1 del desconfinament, aquest proper dilluns, dia 11 de maig.

Així, a través d’un ban, el mandatari fa una crida a la responsabilitat social per tal d’evitar la propagació i el risc de contagi del coronavirus. D’aquesta manera, segons ell, “podem avançar cap al nostre objectiu de ser un municipi net, sa i segur de COVID-19, capaç de garantir la salut de la població i la seguretat com a destinació, fet que ajudaria a reactivar la nostra economia local”.

Cal dir que una de les principals novetats que s'ha conegut en el dia d'avui respecte a la fase 1 és que, tret d’algunes excepcions, entra en vigor el poder desplaçar-se a un altre municipi de la mateixa regió sanitària.

Al ban s’indiquen les normes de seguretat que la població cal que obeeixi, com són: sortir al carrer, només, per a les activitats autoritzades i en les franges horàries permeses, tenint en compte la distància de seguretat personal, de 2 metres, i la utilització de mascareta i guants. I la prohibició de prendre el bany i el sol a la platja, de forma recreativa.

Finalment, l’alcalde, a través del ban, fa una crida a la responsabilitat per demanar als veïns i veïnes de Salou la seva col·laboració amb les forces de seguretat, per ajudar a detectar i evitar qualsevol incompliment incívic. En aquest sentit, informa la ciutadania dels telèfons de la Policia Local, on es pot trucar per avisar: 977 309 212 o 900 309 212.

 

Document Actions