Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Alcalde de Salou demana formalment a la Generalitat mantenir el reforç d’agents durant els mesos d’hivern

La tendència de delictes durant els mesos d’estiu ha baixat gràcies a la col·laboració entre cossos de seguretat i la presència uniformada a les zones més conflictives

dimarts 28 setembre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit avui durant la Junta Local de Seguretat amb el cap de mossos d’Esquadra de la Regió Policial del Tarragonès i Hortènsia Grau, directora de Serveis Territorials de la Generalitat a Tarragona.  En aquesta reunió també han estat presents, el regidor de Seguretat Ciutana, Mobilitat i Turisme, Alberto del Hierro, el cap de la Policia Local de Salou, Jose Luís Gargallo i el Cap de la oficina de la Guàrdia Civil de Salou.

L’alcalde de Salou ha realitzat una petició formal a la directora de Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a Tarragona per tal de continuar comptant amb els agents de reforç estival també en els propers mesos de l’any per tal d’oferir una cobertura més intensiva en matèria de seguretat ciutadana al municipi.

Durant la reunió, s’ha realitzat una anàlisi de la situació de la seguretat municipal en els mesos d’estiu i s’ha constatat que, globalment, els delictes han baixat en un 9,1%. Les causes d’aquest descens es troben en la bona col·laboració i coordinació establerta entre cossos de seguretat així com en l’especial esforç en realitzar una investigació més profunda dels delictes. Una altra de les mesures que s’ha valorat molt positivament ha estat l’increment de la presència d’agents uniformats en les àrees més conflictives del municipi.

En aquesta trobada, també s’han establert estratègies de col·laboració pels propers esdeveniments de la ciutat com el Rally Racc Costa Daurada que tindrà lloc a finals del mes d’octubre.

L’alcalde de Salou també agraït la feina realitzada pels cossos de seguretat durant la campanya estival i ha remarcat que  “hem de continuar treballant en la línia de la col·laboració entre cossos de seguretat” i ha afegit que “Salou necessita del suport dels Mossos d’Esquadra per tal de gestionar un servei tan essencial com la seguretat que hem d’oferir amb la màxima competitivitat i excel·lència ”.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions