Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou dóna la benvinguda a l’AEQT

Granados va ressaltar la bona convivència i sintonia entre la indústria química i indústria turística

dijous 02 maig 2013

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), en la nova etapa empresa sota la presidència de Joan Pedrerol i amb Teresa Pallarès al capdavant de la direcció general, s’ha plantejat ampliar les relacions amb el territori i amb el motor econòmic amb qui comparteix lideratge a les comarques de Tarragona: el turisme.

Per això es va escollir un hotel de Salou per celebrar l’Assemblea General i la reunió de la Junta Directiva, a la qual hi van assistir els directors de les 28 empreses afiliades, a més dels d’empreses  relacionades, com AITASA i els Parcs Químics

A l’assemblea es van exposar els eixos del nou Pla Estratègic i els reptes de futur per consolidar l’activitat del sector en un marc de necessària competitivitat. També es va decidir potenciar el Pacte pel Desenvolupament, en el qual hi és present l’Ajuntament de Salou.

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va saludar els membres de l’assembla a l’inici de la reunió i els va donar la benvinguda al municipi. Després d’agrair el detall d’escollir Salou com a seu d’aquesta assemblea, en el seu parlament va posar de relleu “la necessitat de sumar i unitat d’acció”, sobretot referint-se als que “compartim el lideratge de l’activitat econòmica en el territori, molt més en aquesta conjuntura en què no es pot excloure res”. També va ressaltar la bona convivència i sintonia entre la indústria química i indústria turística, “perquè tenim reptes comuns en dos sentits: crear un estat de confiança i les condicions necessàries perquè la inversió i l’empresa vegi en aquest territori una oportunitat; i reclamar celeritat en aquelles infraestructures necessàries per construir un territori competitiu i atractiu per a la inversió, com ara el Corredor del Mediterrani, i totes aquelles infraestructures de mobilitat que permetin un millor i més ràpid transport de viatgers i de mercaderies”.

En aquest sentit va dir que és important per tots “consolidar instal·lacions que dinamitzin l’economia productiva, l’atracció d’inversions i la creació de nous llocs de treball.

Galeria d'imatges

Assemblea_AEQT.JPG
Assemblea_AEQT.JPG

Document Actions