Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou dona la benvinguda a les dotze persones seleccionades que passen a formar part del Pla d’Ocupació Local ‘Jaume I 2020’

divendres 27 novembre 2020

Aquest dimecres passat, al matí, Pere Granados, acompanyat del regidor de Dinamització i Servei d'Ocupació, David González, i del regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, va desitjar als treballadors i treballadores que aquesta oportunitat ‘els pugui ajudar a pal·liar els efectes de la crisi de la COVID-19’

El regidor David González va assenyalar que ‘l’Ajuntament sempre ha tingut la voluntat d'invertir tots els esforços que estiguin al seu abast per intentar ajudar la ciutadania’

El regidor Jesús Barragán va remarcar el fet que ‘no ens hem d’oblidar que estem prestant un servei públic, cadascú en el seu àmbit, i que la ciutadania és la què s’abasteix de dits serveis’

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del del regidor de Dinamització i Servei d’Ocupació, David González, i del regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, va donar la benvinguda, aquest dimecres passat, al matí, a les dotze persones seleccionades que passen a formar part de la cinquena edició del Pla d’Ocupació Local ‘Jaume I 2020’.

Aquests treballadors i treballadores cobriran llocs amb perfils professionals de suport a la brigada en tasques de jardineria, neteja i muntatge i instal·lacions; a més d’altres figures, com conserge d’instal·lacions municipals; dinamitzador/a juvenil; auxiliar recepcionista; auxiliar de programes i subvencions; i personal de muntatge i instal·lacions.

L’alcalde Pere Granados es va adreçar a les persones seleccionades, felicitant-les per l’esforç d'haver arribat a aquest punt, i els va desitjar que aquesta oportunitat “pugui ajudar-les a pal·liar els efectes ocasionats per la crisi econòmica provocada per la COVID-19”. Així mateix, segons Granados, aquest pla també “serveix com a element de formació per millorar, encara més, les habilitats professionals, per tal que tinguin més possibilitats de reincorporar-se al mercat laboral”.

“Des de l‘Ajuntament, continuarem organitzant i creant nous plans d’ocupació per ajudar els salouencs i les salouenques”, va assegurar l’alcalde.

Així mateix, el regidor de Dinamització i Servei d'Ocupació, David González, va manifestar que “aquesta és la cinquena edició del pla ‘Jaume I’ que realitzem amb fons propis”, assenyalant, en aquest sentit, que “l’Ajuntament sempre ha tingut la voluntat d'invertir tots els esforços que tingui al seu abast per intentar ajudar la ciutadania”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, va remarcar el fet que “no ens hem d’oblidar que estem prestant un servei públic, cadascú en el seu àmbit, i que la ciutadania és la què s’abasteix de dits serveis”. Per tant, els va demanar “la màxima implicació”, i que s’esforcin per aprofitar aquesta oportunitat.

 

Pla d’Ocupació Local ‘Jaume I 2020’

El Pla d’Ocupació Local ‘Jaume I 2020’ pretén pal·liar, temporalment, la situació socioeconòmica de les persones contractades per un període de 3, 6 o 12 mesos, en funció del lloc de treball; a més de millorar les seves competències professionals. Els treballadors i treballadores també rebran un mòdul formatiu en tècniques de recerca de feina que impartirà el personal del Servei d’Ocupació Municipal SOM Salou.

Les places que s’han ofert pretenen satisfer diversos perfils professionals de les persones que viuen a Salou i que es troben en situació d’atur. Així mateix, tenen en compte les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament. Tot plegat, amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat.

Galeria d'imatges

PLA OCUPACIÓ 1.jpg
PLA OCUPACIÓ 2.jpg

Document Actions