Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou dona la benvinguda a un grup de 26 participants d’Erasmus de l’Institut Marta Mata

dijous 04 novembre 2021

Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha rebut aquest migdia 14 professors i 12 alumnes, de 6 països diferents, que treballen el projecte ‘Experience, explore, enhance the technology’

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha donat aquest migdia la benvinguda, al saló de plens de l'Ajuntament, a un grup de 26 persones -14 professors i 12 alumnes- de sis països diferents (Alemanya, Espanya, Itàlia, Lituània, Regne Unit i Turquia) que treballen el projecte “Experience, explore, enhance the technology”, el qual té com a objectiu potenciar l’aplicació de les noves tecnologies a l’educació i compartir bones pràctiques entre els socis participants.

El centre coordinador del projecte és l’alemany Comenius-Schule Städt. Gem. Hauptschule Dohler Strabe de Mönchengladbach.

Els centres que hi participen són l’Inonu Ortaokulu de Toroslar-Mersin (Turquia); Kedainiu “Ryto” progimnazija de Kedainiai (Lithuania); el Dallam School de Milnthorpe (Regne Unit); l’Istituto Comprensivo Marina di Cerveteri (Itàlia) i l’Institut Marta Mata de Salou, dirigit per Carme Moreno.

L’alcalde Pere Granados ha conversat amb els estudiants sobre les potencialitats de Salou com a municipi turístic i també sobre la riquesa i la importància del seu patrimoni natural, històric i cultural. També els ha exposat els projectes de futur, relacionats amb el creixement sostenible i també com a municipi turístic intel·ligent i desestacionalitzat. Així mateix, els ha agraït la visita i els ha desitjat molts èxits en la seva formació. Ells, per la seva banda, han atorgat a l’alcalde i a la regidora diferents obsequis; i han rebut material promocional de Salou, en unes atractives bosses.

La regidora de Serveis Educatius ha felicitat els estudiants pel seu interès en l'aprenentatge de les noves tecnologies i de les llengües estrangeres.

Cal dir que aquest programa Erasmus, que ha rebut subvenció de la Unió Europea, va començar el setembre de 2019, amb una durada de dos anys, però s’ha hagut de prorrogar a un tercer a causa de la COVID-19.

Durant l’estada a Salou, que va començar dilluns i finalitza demà divendres, tres professors i tres alumnes de cada país participant combinen tallers de tecnologia educativa a l’Institut Marta Mata, (programació amb Arduino, lego) amb visites culturals a Barcelona i Tarragona; de coneixement del municipi, amb una visita al Camí de Ronda, a més de a l’Ajuntament; i lúdiques (passejades per la platja i visita a PortAventura).

Al llarg del curs tindran lloc successives trobades a Itàlia, Lithuania i Turquia, fins a completar el programa.

Galeria d'imatges

ERASMUS INSTITUT MARTA MATA (4).png
ERASMUS INSTITUT MARTA MATA (2).png
ERASMUS INSTITUT MARTA MATA (1).png
ERASMUS INSTITUT MARTA MATA (3).png
ERASMUS INSTITUT MARTA MATA (5).png
ERASMUS INSTITUT MARTA MATA (6).png
ERASMUS INSTITUT MARTA MATA (7).jpg
ERASMUS INSTITUT MARTA MATA (8).jpeg
ERASMUS INSTITUT MARTA MATA (9).jpeg
ERASMUS INSTITUT MARTA MATA (10).jpeg

Document Actions