Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou dona la benvinguda al professorat dels centres educatius, amb motiu de l’inici del nou curs escolar 2020-2021

dilluns 07 setembre 2020

Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, i del director del CAR, Jesús Vizcaíno, ha mantingut una reunió telemàtica amb representants d’escoles, instituts i llars d’infants, aquest matí

‘L’inici del nou curs és un repte important, però amb il·lusió i la implicació de tots ens en sortirem’, ha afirmat l’alcalde de Salou

La regidora Julia Gómez ha destacat l’esforç econòmic pel que fa al manteniment de les escoles i ha assegurat que ‘continuarem prestant tots els serveis’ 

 

Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha donat la benvinguda, avui dilluns, a una representació del professorat dels centres educatius de Salou, amb motiu de l’inici del nou curs escolar 2020-2021. L’acte ha tingut lloc a través de videoconferència i hi ha assitit el director del Centre d’Alta Resolució (CAR), Jesús Vizcaíno, i diversos professors i professores, directors i directores i caps d'estudis dels instituts de secundària, escoles de la ciutat i llars d'infants.

L’alcalde de Salou ha tingut unes paraules d’agraïment pel professorat i ha dit que “estem davant d’un repte important de cara a l’inici d’un nou curs", però que "amb il·lusió i la implicació de tots, ens en sortirem”.

Així mateix, Granados ha dit que “donem suport a la nostra comunitat educativa perquè la formació i educació dels joves del nostre municipi és una prioritat”. A més, ha afegit la importància, més que mai, que Ajuntament, comunitat educativa i CAR treballin en estreta col·laboració.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha dit que, tot i que som davant d’un curs “molt difícil i complicat”, s’ha d’afrontar amb “ganes, il·lusió i força”. En aquest sentit, l’edila ha assegurat que “entre tots, tirarem cap endavant i continuarem prestant tots els serveis”. 

Cal destacar que des de l’Ajuntament i des de la pròpia àrea s’està duent a terme un veritable esforç econòmic pel que fa al manteniment de les escoles, ha explicat la regidora.

Per la seva banda, el director del CAR, Jesús Vizcaíno, ha afirmat que “la seguretat ha d’anar de la mà del projecte pedagògic, més que mai”. Des del món sanitari, el responsable del centre d’assistència primària de Salou ha destacat el paper fonamental de la corresponsabilitat de les famílies, en el sentit que cal que tothom desenvolupi el seu paper, tant el professorat, com l’entorn familiar dels estudiants. 

La crisi sanitària en relació a l’àmbit de l’ensenyament posarà en marxa mesures estructurals, com, per exemple, la sectorització dels patis als centres educatius; i mesures educatives, com la formació de grups de convivència estables. A més, es mantindran les mesures generals de seguretat, com la protecció amb mascareta, rentat de mans i mantenir la distància, i se n'afegiran de noves que faran possible que el projecte pedagògic tiri endavant. 

 

 

Document Actions