Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou dóna la benvinguda als professors abans de l’inici de curs

Professionals de tots els centres educatius han realitzat una visita pel Parc Arqueològic de les restes de la Vila Romana de Barenys durant l’acte d’Inauguració del Curs

dimarts 07 setembre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Ensenyament i Esports, David Ninyà han donat la benvinguda a més de 70 professors que demà iniciaran les classes a les escoles i centres educatius del  Municipi de Salou.

A l’acte de benvinguda han assistit professionals del món educatiu de l’escola Europa, l’escola Santa Maria del Mar, Escola Elisabeth, Escola Vora Mar,  Institut Marta Mata, Escola Oficial d’Idiomes així com de les llars d’infants i centre de formació d’adults.

L’alcalde de Salou ha donat la benvinguda a tots els professors i ha assegurat que des del Consitori ”continuarem treballant per tal que hagi major implicació en l’àrea d’educació per part de l’administració en moments difícils” i ha afegit que “hem de fer un exercici responsable de la nostra gestió econòmica però per aquest govern hi ha una prioritat que és l’educació i la formació dels nostres joves.”.

Granados ha avançat que “aquesta prioritat es materialitza aquest divendres amb la inauguració del Centre de Formació Permanent; que és un edifici polivalent per a la cultura, l’educació i la formació” i ha recordat que “aquest govern va crear el Fons Educatiu Salou, que són uns fons destinats a la promoció d’iniciatives dels alumnes de Salou”.

L’alcalde ha volgut també destacar que “des de l’Ajuntament sempre estarem al costat de les iniciatives educatives públiques i privades, que ofereixin el millor i més ampli ventall per garantir la millor qualitat”.
Per la seva banda, el regidor d’Ensenyament i Esports, David Ninyà ha encoratjat als professors “a seguir treballant, amb tota la il·lusió, per la formació dels nostres joves, doncs d’aquesta formació depèn el seu futur com a persones i ciutadans, i el futur també de la nostra ciutat”.

Posteriorment, els professors han gaudit d’una visita guiada per la Vila Romana de Barenys de la ma de d’una dels tècnics que van dirigir aquest projecte.

Galeria d'imatges

premsa1.JPG
premsa3.JPG

Document Actions