Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou encoratja la població a tenir confiança en el futur i a reactivar Salou, conjuntament

diumenge 14 juny 2020

El mandatari ha dirigit, aquesta setmana, una carta a la població on esmenta l’objectiu de treballar plegats per reactivar el teixit econòmic local i impulsar polítiques de rescat i d’atenció social, per tal d’avançar en el progrés i el benestar

Granados està convençut que la suma dels esforços de tots possibilitarà ‘reconvertir i reforçar Salou com un municipi sa, segur, acollidor i sostenible’

Segons l’alcalde, ‘ara s’inicia el moment d’ajudar i reimpulsar el sector econòmic i comercial; de normalitzar l’activitat social, cultural i esportiva; i de retrobar i gaudir del patrimoni natural i cultural de Salou’

 

L’alcalde Pere Granados, en el marc de la fase 3 de la desescalada, i encara dins de l’estat d’alarma ha dirigit, aquesta setmana, una carta a la població salouenca en la què encoratja la ciutadania a tenir confiança en el futur, “perquè ja ens n’estem sortint”, ha dit. Tanmateix, el mandatari demana “prudència i responsabilitat” davant la nova realitat.

Granados explica als salouencs i salouenques que cal continuar treballant plegats per tal d’afrontar l’estat d’emergència social i econòmica, amb garanties d’èxit.

El mandatari esmenta l’objectiu de treballar per “reactivar el teixit de la nostra economia” i per “impulsar polítiques de rescat i d’atenció social, amb l’objectiu de donar un nou impuls al nostre progrés i benestar”.

Així mateix, Granados parla de la “suma de tots” i de “ser al costat de tothom per tal que Salou sigui un municipi sa, segur, acollidor i sostenible”. En aquest sentit, assenyala que “ara és el moment d’ajudar i de reactivar els sectors econòmics i els comerços, així com de normalitzar l’activitat social, cultural i esportiva del municipi i també de gaudir del nostre patrimoni, tant natural com cultural”.

Per l’alcalde de Salou, és important fer “front comú amb responsabilitat i amb una actitud solidària i respectuosa vers les mesures i recomanacions sanitàries”.

Finalment, Pere Granados llança un missatge d’agraïment per la col·laboració i l’actitud responsable durant la crisi pandèmica, que ha fet que Salou obtingui uns nivells de contagi per sota de la mitjana de Tarragona província i de Catalunya.

Fitxers adjunts

Document Actions