Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Alcalde de Salou es reuneix amb comerciants dels carrers Carles Buigas, Saragossa i Bilbao

Els comerciants han traslladat la seva satisfacció per la remodel.lació de la Font Lluminosa i per la finalització de la primera fase del Camí de Ronda que permeten reactivar la zona i atreure visitants

divendres 15 abril 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados juntament amb la coordinadora de Participació Ciutadana, Maria José Rodríguez, s’ha reunit amb comerciants dels carrers Carles Buigas,  Bilbao i Saragossa per parlar dels principals temes que els hi preocupen i els interessen com a responsables dels seus negocis així com per establir vies de col•laboració.

Les més de quinze persones que van participar en aquesta trobada institucional, van manifestar el seu interès per desestacionalitzar encara més la temporada turística  i promoure esdeveniments que ajudin als empresaris a generar activitat econòmica durant tot l’any.

L’alcalde de Salou va recollir les propostes i  suggeriments dels empresaris i els hi va presentar diferents projectes que s’adrecen a assolir aquest objectiu com són els dos equipaments esportius que es projectaran a Salou i permetran la celebració de grans esdeveniments i estades esportives per tal de promoure el turisme especialitzat. Va explicar que tant la Ciutat Esportiva com la iniciativa privada que es situarà al Vial del Cavet es tractarà d’uns equipaments amb capacitat per desenvolupar tota una sèrie d’activitats esportives recreatives o de competició, que suposaran un nou atractiu i un increment de la oferta amb l’objectiu principal desestacionalitzar la temporada turística i generar beneficis pel municipi. 

Granados també va parlar de la Masia Catalana com equipament que també ajudarà a reactivar la zona. L’alcalde ha dit que  serà un centre que “dinamitzi el sector turístic del municipi ja que en aquest indret s’hi ubicarà des del mercat d’artesania; a un espai per a la informació turística que generarà un fluxe de persones cap aquests carrers”. 

Els comerciants han traslladat també la seva satisfacció per la remodel.lació de la Font Lluminosa i per la finalització de la primera fase del Camí de Ronda que permetrà reactivar la zona i atreure visitants.

En qüestió de seguretat, el batlle també va explicar que recentment va mantenir una reunió amb el Conseller d’Interior, Felip Puig, per tal de demanar més efectius de Mossos d’Esquadra per reforçar la seguretat del municipi en les èpoques estivals. També es va explicar de primera ma el contingut de la Ordenança de Civisme que promou la convivència i regula aspectes de seguretat a la via pública.

La coordinadora de Participació Ciutadana, Maria Jose Rodríguez, ha “animat als empresaris a continuar treballant per innovar i millorar però de manera conjunta i amb el suport de l’Administració que vol estar del seu costat” i els ha animat a unir-se “als Consells de Participació Ciutadana per continuar aportant idees i treballar plegats”.

Document Actions