Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou es reuneix amb directius del grup Melco i Hard Rock

dilluns 01 febrer 2016

Els inversors, que opten a una de les llicències de construcció dins el ‘BCN World’, asseguren que volen que es desbloquegi i celeritat en l’aprovació del Pla director Urbanístic

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit aquest matí amb directius d’un dels grups que opta a la licitació del primer complex turístic integrat del ‘BCN World’. La trobada, amb el director executiu de Melco i el vice-president de desenvolupament de Hard Rock Cafè ha servit per traslladar l’interès pel projecte que s’ha d’emplaçar als terrenys del CRT, però també la seva inquietud per la situació d’indefinició que pateixen des de fa temps. “Aquest grup demana celeritat i compromís ferm per part del Govern de la Generalitat a l’hora d’aprovar el projecte”, apuntava el batlle, a més d’afegir que busquen “que s’aprovi definitivament el Pla Director Urbanístic del CRT que determinarà l’abast de la zona hotelera i d’oferta complementària”. Granados, ha explicat després de la reunió que “els inversors han assegurat que altres governs estan interessats en què inverteixin en els seus respectius països”. Així, davant d’aquesta incertesa “que genera una veritable preocupació als inversors està posant en risc la inversió”.

L’alcalde de Salou, s’ha mostrat defensor del projecte turístic en el que “hi crec fermament perquè una gran inversió d’aquesta índole servirà per generar economia; llocs de treball i sobretot diversificar l’oferta de Salou i el territori, i desestacionalitzar la temporada turística, creant un nou pols d’atracció”. Per tant, ha afegit, “com a màxim responsable institucional he defensat i defensaré la implantació d’aquest projecte i seguiré demanant que la classe política sigui responsable davant d’aquesta inversió”. En aquest sentit, Granados ha demanat que per fer que ‘BCN World’ sigui una realitat “els partits polítics han de demostrar que estan a favor del progrés, del desenvolupament del territori i al costat de la ciutadania”.

L’alcalde també fa una crida a la unitat i a la mobilització dels agents socials i econòmics del territori per tal de donar un nou impuls i defensar conjuntament el projecte de BCN World. A més, ha explicat que “aquesta situació d’incertesa que es crea, fa que donem  una molt mala imatge internacional a l’hora de captar noves inversions i projectes turístics”. 

Galeria d'imatges

bcnworld.jpg

Document Actions