Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou es reuneix amb el Conseller d’Interior i el Delegat del Govern per parlar de seguretat

L’alcalde de Salou va abordar amb el Conseller Felip Puig la necessitat del Municipi de que el desplegament dels Mossos d’Esquadra sigui una realitat i va traslladar la importància de disposar de més agents

divendres 04 març 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, es va reunir ahir al vespre amb el Conseller d’Interior de la Generalitat, Felip Puig i el delegat del Govern, Quim Nin per parlar de diferents temes com de Seguretat Ciutadana.

A la reunió,  també van estar presents el regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto del Hierro, el regidor d’urbanisme, Marc Montagut i el regidor de Gestió Econòmica, Jesús Barragán. L’alcalde de Salou va abordar la necessitat del Municipi de que el desplegament dels Mossos d’Esquadra sigui una realitat i va traslladar  la importància de disposar de més agents de Mossos d’Esquadra al Municipi.
El Conseller d’Interior va recollir la proposta i va mostrar la seva predisposició i voluntat de col•laborar en aquesta sol•licitud del batlle. Fins ara, els Cossos de la Policia Local i Mossos d’Esquadra s'ha coordinat i treballat de manera conjunta especialment en èpoques estivals o campanyes específiques. Tanmateix, l’alcalde de Salou ja va traslladar la seva sol•licitud de dotar de més efectius de Mossos d’Esquadra al Municipi a anteriors Governs.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa2.JPG

Document Actions