Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou es reuneix amb l’Associació de Veïns Salou Est per parlar sobre l’avinguda de Carles Buïgas

dilluns 07 juny 2021

A la trobada, que s’ha fet, recentment, a Alcaldia, hi han assistit el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán; i el regidor de Dinamització Econòmica i Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez. A més de diversos representants de l’entitat veïnal, presidida per Pilar Roig

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit, recentment, amb representants de l’Associació de Veïns Salou Est, presidida per Pilar Roig, per parlar sobre diverses qüestions relatives a l’avinguda de Carles Buïgas, els treballs de construcció de la qual es preveu que estiguin enllestits a mitjans d’aquest mes de juny.

A la trobada, hi ha assistit, també, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán; i el regidor de Dinamització Econòmica i Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez; a més de diversos representants de l’entitat veïnal.

L’alcalde ha comunicat als representants dels veïns que “aquest ha estat un projecte model de participació ciutadana i que, per això, es continuarà escoltant la gent sobre l'ocupació de l'espai de la ciutat”. També els ha dit que “l’Avinguda Carles Buïgas esdevindrà l'inici i l’exemple de la futura renovació i transformació urbana, amb criteris de sostenibilitat, pacificació i accessibilitat”.

Així mateix, Granados s’ha interessat per les opinions de l’associació de veïns relatives a la nova avinguda, que serà un eix urbanístic fonamental per a Salou i que ajudarà a dinamitzar el comerç de la zona, així com també millorarà la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, residents i visitants. L’alcalde, que valora molt positivament el resultat de la reunió, on s’han tractat, entre altres temes, l’accessibilitat i la distribució dels espais al carrer, ha assegurat al col·lectiu veïnal que hi ha prevista una ronda de contactes amb els comerciants de l’avinguda Carles Buïgas i també amb l’Associació Empresarial Turística de Salou (ASETS).

El regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, també ha fet referència a la pilona que gestionarà l’accés als usuaris autoritzats a la zona del carrer Carles Buïgas, un element que “incorpora un sistema de control amb tecnologia bluetooth, i, des d'un dispositiu mòbil, els usuaris podran accionar el mecanisme per poder accedir-hi”. 

Es tracta d'un sistema que aporta seguretat i simplicitat en el seu funcionament, ha afirmat el regidor Barragán, i que cobrirà tant els accessos dels propietaris d'aparcaments de vehicles a la zona, com autoritzacions de caràcter temporal, si és necessari. “Una solució que es podria replicar en altres entorns del municipi, i que, des de l'àrea de Mobilitat, podran gestionar de forma centralitzada”, ha assegurat.

L'Associació de Veïns Salou Est aglutina un miler d’habitatges, aproximadament, i una quinzena de comunitats de veïns. Així mateix, la zona Salou Est inclou l’eix urbanístic entre l’avinguda Principat d’Andorra, fins al carrer Torremolinos, la zona de platja Capellans i fins a Pompeu Fabra.

Document Actions