Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou es reuneix amb la Cambra de Comerç de Tarragona per defensar un projecte comú de transport ferroviari

dilluns 13 juny 2016

La trobada s’ha dut a terme a les dependències de l’ens cameral  a la Rambla Nova

L’Alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit les darreres hores amb el president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Andreu Suriol, en una trobada per tal de valorar la situació actual del traçat ferroviari i per dur a terme un anàlisis de mancances i deficiències del servei al camp de Tarragona. Segons el batlle, cal buscar la manera de trobar una solució de millora dels serveis ferroviaris i aconseguir un projecte comú del territori en infraestructures davant “un deficient desenvolupament ferroviari per part del govern de l’Estat”, apuntava. La trobada, a la seu de la Cambra de Comerç, ha servit per avaluar la realitat de les connexions ferroviàries al Camp de Tarragona i, molt especialment, la connexió amb el cor de la Costa Daurada atenent l’imminent desenvolupament dels diversos projectes turístics a la zona.

A la reunió, també van estar presents altres membres de l’ens com Josep R. Gispert, secretari general, Jordi Cáceres, tècnic de projectes i competitivitat i el cap de Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament de Salou, Lluís Serra. Aquesta trobada s’emmarca dins el torn de contactes que l’alcalde realitza amb agents socials i econòmics del territori per reivindicar les inversions pendents i el desenvolupament d’un sistema ferroviari adaptat i configurat segons les necessitats de futur, amb el major consens de les parts implicades.

 

Galeria d'imatges

cambra.jpg
IMG_4738.JPG

Document Actions