Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou fa una crida a la ‘col·laboració’, al ‘comportament cívic’ i a la ‘responsabilitat individual i col·lectiva’ per a l’ús responsable de la platja

diumenge 24 maig 2020

Amb l’entrada en vigor de la fase 2 de desconfinament, les platges del municipi quedaran obertes a partir de demà dilluns, dia 25 de maig

Pere Granados demana a la població que respecti les mesures de seguretat, protecció i higiene establertes per les autoritats sanitàries, ‘per seguir evitant riscos de contagi i propagació de la COVID-19’

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, en un ban informatiu, fa una crida a la “col·laboració”, al “comportament cívic” i a la “responsabilitat individual i col·lectiva” per a l’ús responsable de la platja. Granados es dirigeix a la ciutadania en aquest sentit, ja que a partir de demà dilluns, dia 25 de maig, quedaran obertes les platges del municipi, amb l’entrada en vigor de la fase 2 de desconfinament.

El mandatari assenyala que “el comportament cívic és necessari per tal de mantenir els nivells baixos de contagi assolits fins ara” i per “reduir, entre tots i totes, els potencials riscos de contraure el coronavirus, així com de la seva propagació”.

Granados ha dit que “el nostre objectiu és garantir la salut de la població i la seguretat com a destinació turística de primer ordre”.

Les recomanacions del ban assenyalen mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres respecte a altres usuaris. També és necessària la protecció amb mascareta, si no fos possible mantenir la distància esmentada.

Així mateix, cal utilitzar guants i productes higiènics per a les mans en cas de tocar materials i elements aliens.

El ban recull, a més, que els grups hauran de ser d’un màxim de 15 persones, tret del cas de persones que convisquin juntes.

La pràctica d’activitats esportives i les permeses per les autoritats sanitàries es poden dur a terme, sempre i quan es puguin desenvolupar individualment i sense contacte físic, i mantenint una distància mínima de 2 metres.

Una recomanació que és important tenir en compte és que davant de qualsevol símptoma compatible amb la COVID-19 s’ha d’anar el més aviat possible al centre sanitari més proper.

Per últim, el ban informa que les zones lúdiques infantils són tancades, incloses les de les platges.

Document Actions