Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou felicita les festes al grup ‘Anem a Caminar’

Els ha encoratjat a caminar i conèixer de prop el Camí de Ronda, espai de gran riquesa “natural i paisatgística”

divendres 17 desembre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat les festes del Grup ‘Anem a Caminar’ juntament amb la regidora de Salut, Montserrrat Porter. Granados ha recordat als assistents que ja  tenen a la seva disposició el nou espai del Camí de Ronda que s’inaugura avui al Niu de l’Ametralladora, carrer de la Torrassa, (a prop de la Platja Llenguadets) i els ha encoratjar a “caminar i descobrir aquest espai al servei de la ciutadania”.

Granados ha trasllat els millors desitjos a la setantena  de persones que s’han apropat a l’Ajuntament de Salou i els ha felicitat les festes nadalenques.  En relació al Camí de Ronda, ha recordat que “l’actual govern va desbloquejar, quan va arribar, aquest projecte que dona a Salou un espai magnífic per la nostra ciutat i des del primer moment va ser una fita que ens vam proposar  que es convertís en una realitat”.

L’alcalde ha recordat que el camí voreja  fins a 1.300 metres a l’aigua. La seva gran riquesa natural i paisatgística “el converteixen en un lloc d’atracció turística de primer ordre, ideal per anar a passejar i viure l’entorn”  ha assegurat.

Document Actions