Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou felicita les festes de Nadal al ‘Grup Anem a Caminar’

El batlle els ha encoratjat a seguir promocionant la salut a través d’aquest programa d’exercici moderat regular durant el proper any

dimarts 17 desembre 2013

 
 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha desitjat als integrants del Grup ‘Anem a Caminar’ que coordina l’infermera Enriqueta Lorente del Centre d’Assistència Primària unes bones les festes. Granados ha trasllat els millors desitjos les persones que s’han apropat a l’Ajuntament de Salou i els ha felicitat les festes nadalenques tot encoratjant-los que segueixin endavant amb la promoció de la salut a través d’aquest  programa d’exercici moderat regular amb dues sortides setmanals i que ja fa 6 anys que es du a terme al municipi.
També els ha animat a seguir fent ciutat i els ha explicat els projectes de futur amb els que el municipi espera créixer en els propers anys i millorar. En aquesta salutació també ha estat present el regidor de Gestió Econòmica, Ocupació i Noves Tecnologies, Jesús Barragán i posteriorment s’han afegit la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez juntament amb el regidor de Salut Pública, Ramon Maria Pascual que no han volgut perdre’s compartir aquesta celebració amb els membres d’aquest grup.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions