Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou felicita Marcelino Marcos Franco, pels seus 100 anys

dijous 12 agost 2021

Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, li ha lliurat una placa commemorativa, aquest migdia a l'Alcaldia

A l’acte, també hi han assistit seus fills / es: José, Juan, Rosa i Mari

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha felicitat el senyor Marcelino Marcos Franco, pels seus 100 anys de vida, aquest migdia, a l’Alcaldia, lliurant-li una placa com a mostra d'homenatge. El salouenc centenari ha assistit a l'acte amb els seus fills/es:  José, Juan, Rosa i Mari.

Marcelino Marcos Franco va néixer  l'any 1921 a Quintanilla de Trigueros, un petit poble de la província de Valladolid. Va fer el servei militar, "la mili", a l'Àfrica, i, des de fa 59 anys, viu a Salou. Actualment, té 7 nets/es, el Jordan, el Roberto, l’Eloy, la Marta, la Laura, la Nerea i l’Andrea; i 5 besnets/es, l’Adrián, el Lucas, la Maria, la Lucia i la Carla.

Durant tots aquests anys a Salou, n’ha treballat molts a Adyal; així com també a una bolera del municipi; i com a conserge a l’Edifici Fortuny, ubicat al carrer Barcelona.

Galeria d'imatges

ACTE 100 ANYS (3).JPG
ACTE 100 ANYS (2).JPG
ajuntament .jpg

Document Actions