Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou felicita, personalment, la senyora Maria Villagrasa Giral pel seu 100 aniversari

dilluns 26 setembre 2022

Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha visitat la salouenca aquest matí a la Residència STS Salou i li ha lliurat una placa commemorativa

La senyora Maria Villagrasa Giral va celebrar ahir diumenge, dia 25 de setembre, el seu 100 aniversari. Aquest matí, l’alcalde Pere Granados i la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, en nom de l’Ajuntament de Salou, han visitat la veïna a la Residència STS Salou i li han lliurat una placa commemorativa.

A l’acte també hi ha assistit el director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Tarragona, Daniel Sagalà, que li ha entregat la medalla centenària.

L'alcalde ha mantingut unes paraules amb l’homenatjada, que estava acompanyada per diversos membres del seu cercle familiar més proper, com el seu fill, Climent Álvarez; la seva jove, Montserrat Girona; i el seu net, Jordi Álvarez, amb la seva esposa, Mercè Clofent. També hi havia la germana de l’homenatjada Núria Villagrasa, que farà 94 anys. Cal dir que la Sra. Maria té dos besnets, la Mar i el Pol.

La Maria Villagrasa va néixer el 25 de setembre de 1922 a Barcelona. Es va casar amb Josep Álvarez Ortuño, natural d’Albacete, i van tenir un fill, el Climent. Ella es va dedicar a treballar el gènere de punt a Terrassa. Amb els anys, la família es va traslladar a viure a Tarragona.

El fill de la senyora centenària, Climent Álvarez, diu d'ella que ha estat una persona molt familiar, dedicada completament a la cura de la seva família i a seva feina.

Galeria d'imatges

2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.jpg

Document Actions