Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou hissa la Bandera Blava per la platja de Llevant i la ISO 14001 per totes les del municipi

Suposa un reconeixement a la gestió en matèria medi ambiental i avala la qualitat de les seves instal·lacions i serveis

dimarts 06 juliol 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la Regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter i el regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, han hissat avui la Bandera Blava i la Bandera del Certificat Mediambiental ISO 14001 a la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou.

La bandera blava és un distintiu que atorga anualment la FEE ("Fundación para la Educación Ambiental") . Es tracta d’una distinció europea d'Educació Ambiental a les platges i ports que compleixen una sèrie de condicions ambientals i d’instal·lacions. Entre d’altres aspectes, aquesta certificació valora el grau d’educació ambiental i informació, la qualitat de l’aigua, la gestió ambiental, la seguretat, els serveis. La platja de Llevant i el Port esportiu compten amb aquesta distinció

L’alcalde ha manifestat la seva satisfacció no sol per l’obtenció de la Bandera Blava sinó perquè totes les platges del municipi compten amb la distinció ISO 14001 que suposa un reconeixement a la gestió en matèria medi ambiental a les platges. El Certificat Medi ambiental ISO 14001 ha estat renovat respecte l’ any i és tracta d’una certificació internacional, per part de IQNet y AENOR per la qual certifiquen que totes les platges del municipi han implantat i mantingut el sistema de gestió medi ambiental.

L’alcalde ha explicat que "la certificació suposa un reconeixement a la seva gestió en matèria medi ambiental i avala la qualitat de les seves instal·lacions". En aquest sentit, també ha destacat que "els esforços realitzats per oferir la millor qualitat en les nostres platges per als seus ciutadans i visitants queden avalades de nou amb aquesta certificació que ens posiciona com un referent de qualitat ". Cal recordar que les Platges de Ponent i Llevant compten també amb la bandera "Q" de Qualitat, essent les úniques platges de la Costa Daurada que compten amb aquest distintiu.

 

 

 

Galeria d'imatges

premsa1.JPG

Document Actions