Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou, i la Corporació municipal, feliciten les festes als funcionaris de l’Ajuntament

dijous 20 desembre 2018

També s’ha dut a terme l’acte de reconeixement d’aquells treballadors que s’han jubilat al llarg d’aquest 2018

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de bona part dels membres del govern municipal i dels regidors que formen la Corporació municipal, ha estat l’encarregat de desitjar unes bones festes als funcionaris i treballadors de l’Ajuntament i Policia Local, en nom de tota la corporació.

Amb un missatge nadalenc, el batlle ha assenyalat que “durant aquests últims anys hi ha hagut transformacions i grans canvis i avenços que han permès que el municipi iniciï el programa Salou Smart Destination” i ha destacat “la importància d’aquest fet pel municipi, ja que afavoreix tant a nivell turístic com a qualitat de vida per a tota la ciutadania”.

A més, l’alcalde també ha volgut agrair la feina dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament, afirmant que “són una peça imprescindible per a la transformació de Salou i per poder aconseguir ser un referent pels altres municipis”. Abans de felicitar les festes, Granados també ha volgut animar als treballadors i treballadores a seguir mantenint l’esperit de col·laboració per tal que el 2019 sigui un any de prosperitat i avenços tan per l’Ajuntament com per a la ciutadania i els visitants que vinguin a gaudir del municipi”.

Aquest any també ha coincidit amb la celebració de la jubilació de tres treballadors de l’Ajuntament. L’alcalde Pere Granados ha aprofitat l’acte nadalenc per acomiadar el Miguel Aliaga Pérez (1976-2018), l’Antonio Moro Adame (1981-2018) i el Anton Ferré Solè (1993-2018), que aquest any finalitzen el seu recorregut professional, i els ha desitjat molt bona sort en aquesta nova etapa.

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
3.JPG
conjunta.JPG

Document Actions