Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Alcalde de Salou inaugura l’Exposició Fotogràfica ‘Instants de Natura’

El fotògraf tarragoní, Ferran Aguilar, guanyador del concurs que va donar lloc a l’exposició ha estat present en l’acte inaugural

dimecres 02 juny 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora de Salut Pública i Medi Ambient, Montserrat Porter, han inaugurat avui l’Exposició Fotogràfica ‘Instants de Natura’ al Parc Botànic de Salou (C/ Mn. Josep Llauradó i Piñol, 2) que romandrà oberta al públic fins el 28 de juny. L’acte ha comptat amb la presència del fotògraf guanyador del concurs que va donar lloc a aquesta exposició itinerant, el tarragoní Ferran Aguilar.
El fotògraf amb llarga experiència en fotografia vinculada al medi ambient ha recordat la “importància de la fotografia al llarg de la història” i ha destacat que “el repte que tenim a Catalunya és sorprendre a la gent mostrant el que tenim al nostre territori”. Aguilar ha fet especial incís en “la necessitat de prendre consciència i protegir el medi ambient” i ha recordat que l’any 2010 és  l’any internacional del Medi Ambient.
Per la seva part, l’alcalde ha afirmat que “des d’avui encetem un nou camí amb aquest espai del que disposem en el Parc Botànic, versàtil i adient per difondre la cultura relacionada amb el medi ambient i sensibilitzar a la societat de la importància de protegir la natura en qualsevol activitat que desenvolupem”.
El concurs Instants de Natura es va crear ara fa set anys per fomentar altres maneres d’observar el medi unint el sentit artístic de la fotografia amb la seva capacitat de denúncia de les agressions al paisatge. Es tracta d’un concurs organitzat per la Obra Social de Caixa Sabadell i l’ADENC (L'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura). De totes les fotos presentades, el jurat va triar les guanyadores i les que mereixien una menció especial. Aquestes fotografies conformen l’exposició itinerant que enguany ha arribat a Salou.

Document Actions