Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou inaugura la jornada de Portes Obertes del Centre d’Atenció Primària d’Alta Resolució

L’acte també ha comptat del Director de Serveis Territorials de Salut així com de nombroses associacions participants en tallers i activitats

dissabte 19 març 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados juntament amb el Director de Serveis Territorials de Salut, Josep Mercadé Orriols, la directora del Centre d’Atenció Primària d’Alta Resolució, Laura Palacios i la regidora de Salut, Montserrat Porter han inaugurat avui les Jornades de Portes Obertes al Centre d’Atenció Primària d’Alta Resolució. Amb aquest acte, s’han iniciat nombroses activitats i tallers de caràcter preventiu i informatiu.
 L’alcalde de Salou ha destacat en el seu discurs “l’esforç realitzat per l’Ajuntament en avançar el finançament de la construcció d’aquest centre amb l’únic objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Salou i perquè puguin comptar amb les especialitats necessàries” i ha agraït el treball del personal que ha definit com “gent molt implicada que permeten el correcte funcionament d’aquest equipament”.
D’altra banda, el Director de Serveis Territorials ha assegurat que “aquest centre és un exemple de bon funcionament en l’atenció primària i ha destacat la col.laboració entre administracions per donar un impuls al servei”.
Per la seva banda, la directora del centre, Laura Palacios, ha donat la benvinguda a tots els assistents i ha destacat el caràcter preventiu de les jornades “aspecte tan important en la nostra tasca”. Ha volgut agrair tambe el suport mostrat per l’Ajuntament de Salou així com de les entitats participants.
A partir de les 10.30 hores s’han iniciat les visites guiades per les instal•lacions del C.A.R  i s’ha donat el tret de sortida als tallers de salut que giraran al voltant de temes com el tabac, l’alimentació o la seguretat dels medicaments. Durant tot el matí, també es faran tallers sobre reanimació cardio-pulmonar, estiraments corporals o com abordar la sexualitat per nois i noies. ‘Contes per a nens i avis’ o ‘Danses del món’ són altres de les activitats que es faran i que estaran obertes a tots els interessats que s’apropin a aquest servei.
Durant tot el matí s’ha situat una Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits situada al CAR  per animar a la gent a realitzar la seva donació.  Com activitats lúdiques, a les 11.30 hores ha hagut una Ballada dels Gegants de Salou, a les 12.00 la Ballada dels Nanos de Salou i a les 12.15 la Ballada de Sardanes.
El Centre d’Atenció Primària d’Alta Resolució
El Centre d’Altenció Primària d’Alta Resolució es va inaugurar el passat mes de juliol de 2010. Aquest equipament té una superfície d’ampliació de 3.273 m2 i compta amb serveis de medicina general, pediatria, consulta d’odontologia, salut mental, rehabilitació i diagnòstic de per la imatge. El nou centre implica una millora en el servei que oferirà el CAP de Salou que en 2008 ja va guanyar el premi a l’Excel•lència en Qualitat que atorga la Fundació Avedis Donavedian i que l’acredita com el millor centre d’assistència primària de Catalunya i d’Espanya, sent l’únic que ha estat guardonat dues vegades en 16 anys d’història del premi.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa1.JPG
premsa2.JPG

Document Actions