Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Alcalde de Salou inicia la primera tanda de reunions amb les AMPAS del Municipi

En aquestes primeres reunions s’ha parlat de les diferents necessitats de les associacions i de les diferents vies de col·laboració i suport per part de l’Ajuntament

dilluns 18 octubre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor d’Ensenyament i Esports, David Ninyà han iniciat ja la primera tanda de reunions amb totes les Associacions de  Mares i Pares de les Escoles del Municipi. En aquestes primeres reunions s’ha parlat de les diferents necessitats de les associacions de pares i de les diferents vies de col·laboració i suport per part de l’Ajuntament.

Granados ha explicat que “l’educació i la formació són pilars prioritaris en la nostra política, volem compartir i contrastar idees i necessitats dels diferents agents socials del món educatiu per tal d’optimitzar recursos i treballar plegats”.

Per la seva banda, el regidor d’Ensenyament i Esports, David Ninyà ha recordat que “per primer cop s’impulsen aquestes reunions des d’alcaldia i amb la presència de l’alcalde” i ha afegit que “és un pas cap endavant per escoltar propostes i trobar solucions conciliadores però efectives”. Les reunions es realitzaran amb totes les AMPAS del municipi per continuar amb les direccions de les escoles i posteriorment realitzar trobades conjuntes per compartir idees.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions