Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou lamenta que els grups de l’oposició no acceptin l’oferiment de diàleg

Afirma que manté la política de mà estesa i recorda que ha estat el nou govern qui ha restituït la Junta de Portaveus, abolida per l’alcalde Banyeres

dilluns 07 desembre 2009

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha enviat una carta a tots els partits polítics de Salou, tinguin o no representació municipal, per tal de convidar-los a “millorar la qualitat democràtica i a incrementar la partricipació”. Davant d’aquesta carta, els tres grups polítics de l’oposició, en un comunicat conjunt, han desestimat l’oferiment de manera categòrica.  En aquest sentit, Granados ha assegurat que “lamento que aquests tres grups no acceptin l’oferiment de diàleg i d’entesa; perquè entenc que no és propi d’aquells que representem els ciutadans tancar les portes a qui té la voluntat d’obrir-les, sempre en benefici dels interessos de tots. Jo he demostrat una actitud de mà estesa, i que vull comptar amb la seva participació. Ara són aquests grups que han de demostrar la seva voluntat de col·laboració”, ha dit.
De fet, un dels principals arguments que PSC, UDC i RDS esgrimeixen per no acudir a les reunions polítiques és perquè cal un canvi d’actitud de l’alcalde. “Precisament la meva actitud és la que ja tenen com a proposta i oferiment, amb la meva iniciativa d’escoltar i valorar posicions, idees i sensibilitats”, ha dit Granados.

Mentre que l’objectiu que pretén l’oferiment institucional de l’alcalde Pere Granados és el de millorar i normalitzar les relacions entre el govern i tots els representants dels partits polítics que representen diverses opcions i sensibilitats, i d’obrir d’aquesta forma un espai de diàleg el to del comunicat conjunt de l’oposició diu molt del tarannà dels tres grups. “Si parlem d’actituds, aquest grups haurien de començar per no desqualificar ni desprestigiar amb insults com han fet en el seu comunicat”. Malgrat tot, l’alcalde, ha assegurat que “jo no entraré en aquesta espiral de provocació. La meva actitud és de mà estesa i no renunciaré a aconseguir consensos amb tots aquells que tinguin una actitud oberta i receptiva, que no es tanquin amb retrets, i que vulguin parlar de Salou i el seu futur”, ha dit. Per acabar, Granados ha recordat com ha estat aquest nou govern qui ha restituït la Junta de Portaveus municipal, “abolida per l’alcalde Banyeres amb el consentiment dels qui ara demanen canvis d’actitud”.

Document Actions