Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou lliura els diplomes del programa de natació a l’Escola Santa Maria

Els alumnes de Segon de Primària han realitzat el curs de manera subvencionada gràcies a un conveni signat per l’Ajuntament

dilluns 27 maig 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’esports Felip Ortiz, han lliurat avui els diplomes als alumnes de Segon de Primària de l’Escola Santa Maria del Mar que han participat al programa escolar de natació que s’ha desenvolupat durant el present curs.

Aquests infants, d’entre set i vuit anys, a l’igual que els de l’escola Vora-Mar, Elisabeth, Europa i Salou han realitzat les classes de natació durant l’horari lectiu del curs de manera totalment subvencionada, gràcies a un conveni signat amb l’Ajuntament.  Els estudiants han tingut, durant tot el curs, accés a la piscina i a totes les instal•lacions en l’activitat programada per l’escola a la que pertanyen.

El professorat ha estat format per monitors de natació degudament acreditats i titulats que ha proporcionat l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Els alumnes han finalitzat aquest programa de Natació a les Escoles que ha tingut una durada d’Octubre a Maig. En total, han participat 51 nens de l’Escola Europa, 37 de l’Escola Santa Maria, 48 de l’Escola Salou, 56 de l’Escola Elisabeth i 34 de l’Escola Voramar.

Galeria d'imatges

DSCN0061.JPG
DSCN0061.JPG

Document Actions