Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou manté una reunió de treball amb la delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Maria Eugènia Gay

dilluns 12 setembre 2022

Pere Granados s’ha reunit avui amb la nova delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Maria Eugènia Gay, per tal de tractar diverses actuacions que reben el suport del Govern de l’Estat

La delegada ha expressat el seu compromís amb aquells projectes pendents que han de beneficiar Salou; i ha destacat la contribució del Govern d’Espanya a l’impuls de la 'sostenibilitat i la digitalització' dels municipis, així com del seu teixit econòmic i empresarial

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mantingut avui una reunió institucional amb la nova delegada del Govern de l’Estat, Maria Eugènia Gay, per donar-li a conèixer quins són els diversos projectes sobre infraestructures que actualment està treballant Salou, alguns dels quals són a punt de finalitzar. Estem parlant del Camí de Ronda (només queden dos punts per acabar); l’Eix Cívic i un gran pàrquing per a més de 1500 vehicles.
A la trobada també hi ha assistit el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, diversos regidors i regidores de l’Ajuntament de Salou; i tècnics municipals.

Després de la reunió, Gay ha signat el Llibre d’Honor de la ciutat i, posteriorment, s’ha realitzat una fotografía de família amb la presència d’autoritats com Marc Montagut, regidor de l’Àrea de Gestió del Territori; David González, regidor de l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Mobilitat; Julia Gómez; regidora de l’Àrea de Serveis Educatius, Lleure, Esport, Joventut i Adolescència; Hèctor Maiquez, regidor de Dinamització Econòmica i Participació Ciutadana; i Yeray Moreno, regidor de l’Àrea d’Hisenda i Gestió Econòmica.

Posteriorment, l’alcalde ha acompanyat la delegada a fer una visita al mirador voladís de platja Llarga, a la punta Prima i al Mirador de Cala Morisca, per tal de posar en valor la qualitat i el valor natural i paisatgístic de la zona litoral salouenca.

Granados ha agraït l’impuls rebut per part de l’Estat, tant a a la nova delegada com al subdelegat; i també ha demanat suport quant a finançament per als “nous projectes transformadors de Salou”, un municipi sostenible, per millorar l’experiència del visitant i la qualitat de vida dels salouencs i salouenques.

Per tal de tirar endavant terme tots els projectes, Granados ha fet referència als fons europeus I també a les ajudes provinents del Govern d’Espanya.

Per la seva banda, la delegada Maria Eugènia Gay ha valorat molt positivament la reunió i ha destacat el fet que el Govern d’Espanya contribueix a l’impuls de "la sostenibilitat i la digitalització" de tot el municipis, així com del seu teixit econòmic i empresarial.

Segons ella, el compromís del Govern d’Espanya amb Salou “és ferm” i “així s’ha vingut demostrant, a través de les inversions fetes en els darrers quatre anys”, fent referència al Camí de Ronda i a la promoció del turisme de la zona; un “turisme de qualitat i que respecti el medi ambient i la sostenibilitat del nostre país”; i “posant en valor els serveis que ha de seguir prestant l’Ajuntament”.

Galeria d'imatges

P1540390.JPG
P1540394.JPG
P1540463.JPG
P1540467.JPG
P1540469.JPG
P1540473.JPG
P1540481.JPG
P1540484.JPG
P1540521.JPG
P1540524.JPG

Document Actions