Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou participa, demà dimarts, al cicle de jornades de la Cambra ‘Bon dia Tarragona’

dilluns 08 novembre 2021

Pere Granados parlarà sobre les ‘Eines per recuperar les destinacions turístiques, després de la pandèmia’

Per poder assistir-hi, de forma presencial o bé online, cal fer inscripció prèvia, al següent enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, participa, demà dimarts, 9 de novembre, a les 9 hores, al cicle de jornades ‘Bon dia Tarragona’, organitzat per la Cambra de Tarragona. L’esdeveniment tindrà un format híbrid.

Granados parlarà sobre les “Eines per recuperar les destinacions turístiques, després de la pandèmia”. Explicarà que els municipis turístics tenen necessitat de renovació i transformació, si el que pretenen és modernitzar el seu ecosistema turístic; reactivar l’economia; i incrementar la competitivitat.

Així mateix, exposarà la necessitat que el nou full de ruta contempli una nova realitat, basada en la sostenibilitat econòmica, social, cultural i mediambiental; que impulsi un espai social i econòmic dinàmic, inclusiu, i circular, afavorit per l'aplicació de mesures innovadores i tecnològiques. Tot plegat, amb l’objectiu de ser un municipi intel·ligent, amb més qualitat de vida pels residents i millors experiències pels visitants. 

Les jornades ‘Bon dia Tarragona’ són una iniciativa de la Cambra de Tarragona, amb el suport de Repsol, CaixaBank i el Port de Tarragona; i la col·laboració de Bic Graphic.

Més informació i inscripcions, al següent enllaç (FES CLIC AQUÍ).

Document Actions