Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou, Pere Granados, lliura una placa a la família de la salouenca Carmen Vela, amb motiu del seu 100 aniversari

dimecres 21 octubre 2020

L’acte va tenir lloc aquest dilluns passat a Alcaldia i va comptar amb l’assistència de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va lliurar aquest dilluns passat una placa a la família de la salouenca Carmen Vela, que el passat 7 de setembre va complir 100 anys.

L’acte, que es va celebrar a Alcaldia, va comptar amb l’assistència dels dos fills de l’homenatjada, José María Benito i Jacinto Benito, i de les seves respectives esposes, Paquita Giménez i Isidra Sánchez; i també de la regidora de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament, Estela Baeza.

L’alcalde va expressar les seves felicitacions a la família de la Sra. Carmen Vela, que és salouenca d’adopció, però nascuda a Saragossa, i gaudeix d’un bon estat de salut. En aquests moments es troba a la residència sociosanitària.

Per la seva banda, la regidora Estela Baeza va interessar-se per la descendència familiar de l’homenatjada, que té la fortuna de conèixer quatre néts i tres besnéts.

 

Document Actions