Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou, Pere Granados, valora molt positivament la prolongació del termini per la compra dels terrenys per part de Hard Rock

dijous 30 abril 2020

Segons el batlle, aquest fet significa que la multinacional ‘creu en la destinació, Salou’, i en el fet que ‘l’activitat turística continua’

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat molt positivament la prolongació del termini per la compra dels terrenys per part de Hard Rock, en 5 mesos, fins al 5 d’octubre. Segons el batlle, aquest fet significa que l’empresa “creu en la destinació, Salou”, i en el fet que “l’activitat turística continua”.

Aquesta ha estat la reacció del batlle en conèixer la informació, que ha qualificat com de “gran notícia”. Cal dir que la prolongació d’aquest termini és producte de la situació actual, provocada per la pandèmia COVID-19.

El mandatari salouenc ha assenyalat que “hem de tenir en compte que són moltes les persones que treballen al turisme”. I, per això, sempre ha cregut en el projecte de Hard Rock, ja que “generarà, també, molts llocs de treball”.

Document Actions