Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou posa en valor la tasca i implicació de l’equip docent de l’Escola Santa Maria del Mar

dimarts 06 octubre 2020

Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, s’ha reunit, aquest matí, amb el director del centre, Carles Gené, i dues membres de l’equip directiu

Actualment, l’escola salouenca compta amb 475 alumnes, i ha augmentat a tres les línies, des de segon i fins a sisè, per tal d’adaptar-se a la nova situació

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, han visitat, aquest matí de dimarts, l’Escola Santa Maria del Mar, per tal de conèixer, de primera mà, com s’està desenvolupant l’inici d’aquest nou curs 2020-2021, tal i com es fa, cada any, per aquestes dates. 

L’alcalde i la regidora s’han reunit amb el director del centre, Carles Gené, i dues membres de l’equip directiu: Meritxell Boronat, secretària; i Raquel Fernández, membre del Consell de Direcció.

La trobada ha servit per intercanviar impressions sobre aquestes primeres setmanes de curs, i definir els reptes que es plantegen en aquesta nova etapa, condicionada per la pandèmia de la COVID-19.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat l’equip docent de l’Escola Santa Maria del Mar “per la seva tasca i implicació”; i s’ha mostrat molt satisfet amb la col·laboració estreta del centre educatiu amb l’Ajuntament i el Centre d’Alta Resolució (CAR), a l’hora d’adaptar-se a la nova situació.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, s’ha adreçat als membres presents de l’equip directiu i els ha assegurat que l’àrea sempre romandrà a disposició de l’escola, per tal de donar-li tot el suport necessari, per fer front, amb èxit, als nous reptes.

Així mateix, el director de l’Escola Santa Maria del Mar, Carles Gené, ha agraït tot l’ajut i predisposició del Consistori i el CAR de Salou. També ha posat en valor “la confiança de les famílies, que entenen la situació”.

Actualment, l’Escola Santa Maria del Mar compta amb 475 alumnes matriculats i amb 37 mestres. Cal dir que, enguany, s’han augmentat les línies de segon a sisè, fins a tres, per tal d’adaptar les classes a la nova situació i reduir el número d’alumnes per aula.

A més, per tal de garantir la protecció dels alumnes i de les famílies, s’han establert diferents torns d’entrada i de sortida, per tres portes diferents, per evitar aglomeracions. També s’han fet dos torns de pati, en els què s’han delimitat diverses zones, per tal que els diferents grups d’alumnes no tinguin contacte entre ells. Així mateix, els alumnes de primària i tot l’equip docent han de portar, de forma obligatòria, mascareta; i també es fa un rentat exhaustiu de mans, de forma continuada.

Document Actions