Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou presenta el projecte del camí de ronda al seu pas pel Far de Salou al president del Port de Tarragona

Es proposa que el recinte del Far pugui ser obert al públic com nou atractiu

divendres 04 novembre 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, va mantenir una entrevista amb el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, per tal de tractar alguns temes relacionats amb el pas del camí de ronda per zona portuària com el recinte del Far de Salou i la zona de la “pedrera”.

L’alcalde va explicar la importància d’aquest projecte des del punt de vista turístic i des del punt de vista medi ambiental, donat que preveu també la recuperació i la protecció dels sistemes naturals i paisatgístics de la zona litoral on transcorre el camí.

Pel que fa al seu pas per la zona del Far, l’alcalde va proposar que aquest recinte es pugui convertir en un espai que doni valor afegit al projecte de camí de ronda, fent-lo més accessible al públic i convertint-lo en un lloc visitable.

Segons l’alcalde “es tractaria de fer del recinte del Far un atractiu complementari incorporant-lo dins el trajecte del camí de ronda”. 

Per la seva banda, el president del Port va mostrar la seva disposició a col·laborar i a fer  possible la proposta de Salou, i per això va manifestar que posaria a estudi tècnic i jurídic  el tema.


Galeria d'imatges

DSC_0008.JPG
DSC_0006.JPG
DSC_0008.JPG
Lalcalde_de_Salou_amb_el_president_del_Port_de_Tarragona_i_el_regidor_de_Gesti_del_Territori.JPG

Document Actions