Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou presenta una campanya per fer participar als joves en el disseny del futur de la ciutat

L’objectiu és conèixer les necessitats reals del joves de la ciutat per tal de donar resposta

dimecres 12 gener 2011

Avui s’ha presentat al centre juvenil de la Masia Tous una nova iniciativa promoguda des del Departament de Participació d’alcaldia per conèixer les necessitats reals dels joves de la ciutat i configurar projectes que donin resposta a aquells aspectes prioritaris per millorar equipaments i serveis del municipi. La campanya està oberta a tots els joves de Salou i es pretén arribar al màxim nombre de persones per tal d’aconseguir una visió global d’aquest sector de població.

En aquesta presentació en la que han participat l’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora d’Infància i Joventut, Julia Gómez,  s’ha entregat un tríptic que permetrà recollir les propostes donat que inclou un espai dedicat a aquest objectiu.  El document es farà arribar a tots els joves per recollir idees  i propostes sobre diferents aspectes. A més, s’ha avançat la creació de diferents canals on-line per potenciar la comunicació amb la gent més jove com és el blog: www.peregranados.cat/propostesjoves i el facebook: noves idees pel futur dels joves de Salou. A la mateixa web de l’Ajuntament www.salou.cat es podrà descarregar el formulari participatiu, a l’apartat de Joventut.

L’alcalde de Salou ha explicat que “és molt important que aquesta iniciativa arribi al major nombre de joves de Salou per tal que ens fem una idea real de les seves necessitats i també de com volen plantejar el futur” i ha explicat que “les vies de comunicació són diverses per tal de facilitar la participació” . Granados ha explicat que “les idees dels joves són molt importants perquè són el futur i amb la seva col·laboració podrem construir un Salou millor”.

Per la seva banda, la regidora de joventut, Júlia Gómez, ha dit que “els joves tenen un altre punt de vista que ens pot permetre crear els ciments per projectes molt valuosos per la ciutat” i va afegir que  “estic segura que d’aquesta iniciativa naixeran projectes enriquidors per tots”.

Fitxers adjunts

Document Actions