Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou recull una distinció de l’operador rus TEZ TOUR

El premi s'ha recollit en el marc de la Fira Intourmarket a Moscou

dimecres 19 març 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat pel regidor de Turisme, Benet Presas,  ha assistit a la cerimònia de premis honorífics organitzada per un dels operador russos més importants com és TEZ TOUR, per tal de recollir un premi que distingeix l’Ajuntament de Salou com una de les institucions col·laboradores amb la companyia.

La celebració ha comptat amb diversos representants d’institucions i directius d’organitzacions i empreses turístiques, que també van ser distingides per la seva col·laboració.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, “l’Ajuntament sempre ha mostrat la seva disposició a col·laborar amb el sector privat i amb aquelles empreses que amb la seva activitat empresarial dinamitzen l’economia i creen riquesa”. Afegia que “per aquest motiu els tour operadors, emissors i receptors de turisme, formen part important de la industria turística i per això és també important establir un bon clima de col·laboració mútua amb les institucions per treballar en una mateixa direcció i en sintonia”.

Aquesta distinció s’ha lliurat en el marc de la Fira Intourmarket, que s’ha celebrat a Moscou.

Galeria d'imatges

festa_TEZ.JPG
festa_TEZ.JPG

Document Actions