Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Alcalde de Salou rep a Thione Niang, president de la comissió d’afers internacionals dels joves demòcrates d’EEUU

El conegut com a nova promesa nordamericana intercanvia opinions sobre iniciatives i projectes adreçats a joves i comunitats immigrades

dissabte 19 juny 2010

L’alcalde de Salou,  Pere Granados juntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut van rebre ahir a Thione Niang, president de la comissió d’afers internacionals  dels joves demòcrates d’Amèrica. Niang va realitzar una visita a Salou abans de la seva conferència que tindrà lloc demà a Barcelona sobre la immigració, la UE, la integració i la política a Espanya.
Durant la trobada, Granados i Niang van intercanviar opinions sobre l’actual situació econòmica i política mundial així com  sobre la convivència intercultural i vies d’integració entre persones immigrades.

 L’alcalde de Salou va donar a conèixer les característiques de la ciutat de Salou, alguns detalls de la cultura catalana,  i va comentar les diferents comunitats residents al municipi com la senegalesa. Així mateix, va explicar diferents projectes adreçats als joves de la ciutat que es desenvolupen actualment des del consistori. Niang va explicar diferents iniciatives impulsades pels Joves Demòcrates d’Amèrica i detalls de les diferents trobades internacionals. En finalitzar la reunió, l’Alcalde de Salou va fer entrega d’un record de la ciutat al jove representant nordamericà.

Thione és un activista, líder comunitari, consultor polític i conferenciant en esdeveniments  organitzat per les escoles secundàries, organitzacions juvenils, i locals, nacionals, internacionals i organismes governamentals. Thione ha donat conferències en els cinc continents. Thione manté con a filosofia que el seu propòsit a la vida és servir a la gent i la seva comunitat i que el seu èxit es mesuren per les vides que toca. Resideix a Cleverland, Ohio. Lidera el Give1Project, organització mundial que té l'objectiu de involucrar a la joventut per esdevenir líders de la comunitat i crear i construir comunitats fortes i sanes que tenen un impacte en el món.

Galeria d'imatges

foto2.JPG

Document Actions