Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou rep als alumnes guanyadors del premi 'Desafio Emprende' que visitaran Silicon Valley

dimarts 27 maig 2014

Han presentat un projecte d’empresa al voltant d’unes unes sabatilles d'estar per casa amb llums LED incorporades

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez han rebut avui als cinc alumnes de quart d'ESO de l' Institut Jaume I de Salou  que ha guanyat el premi d'àmbit nacional Desafiament Emprèn de L'Obra Social "la Caixa » i viatjaran durant deu dies a Silicon Valley (Estats Units ). La directora de l’IES Jaume I,  Montserrat Vallès també ha acompanyat als alumnes amb les professores amb Mireia Sanllehí , professora que , juntament amb Montserrat Borràs, ha coordinat aquest projecte.

Carlos Pallejà, Cristian Rico, Sergi Vieira, Santiago Díaz i Sebastian Daniel Hritac han presentat un projecte d’empresa al voltant d’unes unes sabatilles d'estar per casa amb llums LED incorporades i han estat un dels cinc projectes guanyadors del premi d'àmbit nacional ‘Desafio Emprende’ de L'Obra Social "la Caixa ».

L'11 de juliol partiran cap a aquesta regió del sud de San Francisco , a Califòrnia , on estan instal·lades moltes de les majors corporacions de tecnologia del món i milers de petites empreses de nova creació (startups ) .

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha interessat pel projecte i ha assegurat sentir-se molt orgullós pel fet que estudiants de Salou hagin aconseguit guanyar aquest premi. Granados ha afirmat que “necessitem joves tan emprenedors com vosaltres per fer créixer la nostra ciutat i la nostra societat”. Els joves s’han presentat un per un i han explicat al batlle la seva funció dintre del hipotètic organigrama de la seva empresa i les seves funcions.

En el programa visitaran  Google , Dropbox , Pixar , Wikipedia o IDEO i coneixeran escoles i universitats com Brightworks , High Tech High , Startup School o Berkeley . Els estudiants viatjaran amb Mireia Sanllehí , professora que , juntament amb Montserrat Borràs , ha coordinat aquest projecte.  Durant l'estada educativa en Silicon Valley, els alumnes desenvoluparan reptes sobre futures tendències en diferents sectors empresarials, socials, tecnològics i educatius.

L'Obra Social "La Caixa" va rebre 363 projectes de centres educatius de tot Espanya per participar en aquest premi, que celebra la seva primera edició . Després de ser avaluats per jurats territorials , 57 van ser seleccionats per a una següent fase . D’aquests , 18 van passar a la final . A part de l’Institut Jaume I de Salou , els altres quatre grups guanyadors procedeixen de La Salle Verge del Mar d’Almeria , el Col·legi Badalonès de Badalona , el Col·legi Bell-lloc del Pla de Girona i l’Institut . Ramon Llull de Palma de Mallorca .

Galeria d'imatges

insti.jpg
premsa2.jpg

Document Actions