Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou rep als responsables del XVII Congrés biennal de la UECoE on han intercanviat punts de vista sobre el món de l'educació

dimecres 19 octubre 2016

La sala Europa del TAS es l’escenari on es desenvolupa una renovació pedagògica d’acord amb els principis socials i econòmics del món cooperatiu i de l’economia social de l’ensenyament

Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, han rebut al president de la UECoE, el president de la FeCEC, els directors dels mateixos, i membres dels consells rectors, que han organitzat el XVII congrés de la UECoE que té lloc a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou, on hi han participat més de 200 membres de les diverses cooperatives de l’ensenyament.

Avui dia 19 i els pròxims 20 i 21 d’octubre la capital de la Costa Daurada acull el XVII Congrés biennal sota el lema "Emociona-T. L’emoció d’educar. Les 200 persones inscrites formen part del personal directiu i docent dels centres d’ensenyament Cooperatius i d’Economia Social de tota España. El congrés se celebra cada dos anys, i de manera rotatòria en una de las diferents comunitats autònomes. En aquesta ocasió, des de Cataluña, tractarà d’abordar els temes d’actualitat que afecten a les cooperatives d’ensenyament des de la perspectiva educativa i  empresarial. Per fer-ho han comptat amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya (FeCEC).

L’alcalde Pere Granados, ha volgut agraït l’elecció del municipi com a seu del congrés, matisant que l’Ajuntament de Salou “sempre ha tingut una gran sensibilitat amb el món de l’ensenyament i la comunitat educativa local, amb la qual ha mantingut una estreta col·laboració i implicació amb el convenciment que l’educació és la millor inversió que es pot fer en benefici de la societat”.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P1290716.JPG

Document Actions