Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Alcalde de Salou rep la visita del ballarí salouenc que va actuar als MTV 2010

L’artista de l’Escola de Dansa Sandra Rubí trasllada la seva experiència ballant amb Rihana i Shakira a l’alcalde de Salou

dimecres 15 desembre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut a Jesús Coca, ballarí de l’Escola de Dansa Sandra Rubí que va actuar el passat mes de novembre als European Music Awards (MTV EMA 2010) on van participar diversos artistes com Katy Perry, Kesh, Miley Cirus, John Bon Jovi entre d'altres. En la recepció a l'Ajuntament també va estar present la regidora d'Infància i Juventut, Júlia Gómez i la de Cultura, Isabel Aguilera, a més de la directora de l'Escola de Dansa, Sandra Rubí.

L’artista va voler traslladar la seva experiència a l’alcalde de Salou i va explicar que “vaig actuar juntament amb Rihanna i Shakira, els assaigs es van produir durant els tres dies anteriors en un estudi a les afores de Madrid amb privacitat absoluta, la coreògrafa de la performance de Rihanna va ser Tina Landon, coreògrafa per Christina Aguilera, Britney Spears, Mya, Janet Jackson”.

Coca va explicar que “en la performance de Rihanna érem uns 30 ballarins aproximadament, l'audició va ser organitzada per MTV en un estudi de Madrid i es van reunir uns 200 ballarins dels quals només agafarien a 25” i va afegir que “un cop acabada l'audició va haver d'esperar uns dies fins que vaig rebre un sms on em deien que havia estat escollit per ballar juntament amb Rihanna, va ser un moment de gran emoció”.

Sobre l'actuació amb Shakira, Coca ha explicat que “va ser totalment inesperada vaig ser avisat el mateix dia de la gala per la directora de l'agència de ballarins que organitzava l'esdeveniment, en res de temps em vaig veure en una plataforma a uns 15 metres d'alçada ballant per a una gran cantant, em vaig aprendre la coreografia hores abans de realitzar la performance, va ser tot a velocitat de vertigen”. El ballarí va aprofitar l'ocasió per agrair el suport i estimació de l’escola de Sandra Rubí durant tota la experiència viscuda.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat la seva satisfacció per poder compartir l’experiència i portar el nom de Salou arreu i ha dit que “esperem que cada cop més artistes salouencs tinguin una carrera professional plena d’èxit perquè és un orgull per tot el municipi”.

 

Galeria d'imatges

DSCN6994.JPG

Document Actions