Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Alcalde de Salou respon les preguntes dels infants de l’Escola Europa i dels joves de la UEC

El batlle ha visitat l’Unitat d’Escolarització Compartida situada al Centre de Formació Atenea i ha animat als joves a treballar per millorar el seu futur

dijous 31 març 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Ensenyament, David Ninyà han visitat avui diferents centres educatius per parlar de primera ma amb els infants i joves que li han traslladat les seves inquietuds i interessos mitjançant preguntes i comentaris.  Per un costat, han visitat els infants de l’Escola Europa així com els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida.

L’alcalde ha visitat avui la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) ubicada al Centre de Formació Atenea on els joves realitzen cursos i  tallers programats d’habilitats socials, pastisseria, cuina o gelateria.  Els alumnes han realitzat preguntes al alcalde sobre el municipi i han tingut l’oportunitat de traslladar directament els seus interessos i inquietuds formatives i lúdiques. El batlle els ha encoratjat a treballar per la seva formació i futur així com aprofitar l’oportunitat que se’ls brinda per millorar i aprendre. Actualment, una altra de les activitats on des de la UEC participen molt activament és en el Pla Educatiu d’Entorn amb el que es realitzen tot un seguit d’activitats per intentar donar una formació integral als alumnes.

D’altra banda, l’alcalde ha respost les preguntes sol•licitades pels infants de l’Escola Europa que dintre de la seva formació sobre la ciutat de Salou, han volgut saber més sobre les característiques i particularitats de Salou. En finalitzar, han explicat al batlle com s’imaginen el Salou del futur i com els agradaria viure quan siguin grans. La Directora del Centre, Maria Àngels Fernandez ha acompanyat a l’alcalde i al regidor a realitzar una visita per les instal•lacions per analitzar alguns aspectes del seu manteniment.

 

Galeria d'imatges

premsa4.JPG
premsa4.JPG
Premsa2.JPG
premsa2.JPG

Document Actions