Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou ret homenatge a Pilar Aisa, amb motiu de la celebració dels seus 100 anys de vida

dilluns 19 octubre 2020

L’acte ha consistit en el lliurament d’una placa commemorativa a la família, a la seva filla María Pilar Moré, acompanyada del seu marit, Domingo Garcés

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha acompanyat l’alcalde Pere Granados i la família a la mateixa àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha fet lliurament aquest matí d’una placa a la família de Pilar Aisa, que el passat 15 d’abril va complir 100 anys. Aquest reconeixement ha estat recollit per la seva filla, María Pilar Moré, acompanyada del seu marit, Domingo Garcés.

La Sra. Pilar Aisa va néixer al 1920 a Arasan (Bisaurri, Huesca), però viu a Salou des de l’any 1998, on hi va arribar des de Binéfar (Huesca) i s’hi va quedar, completament enamorada de la població. Va tenir tres fills, la María Pilar, el Custodio i la Maribel, i actualment, té 7 nets.

Aquest matí, en el moment del lliurament de la placa, l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora Estela Baeza, ha felicitat la família de la Pilar Aisa i s’ha interessat pel seu benestar i el seu estat de salut.

Per la seva banda, la regidora Baeza ha dit que “cada dia no es compleixen 100 anys, per la qual cosa volem compartir amb la Pilar Aisa aquest aniversari tan especial”.

Document Actions