Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou reuneix els agents econòmics i socials del territori per parlar del futur Centre de Turisme Integrat

dijous 14 abril 2016

Granados i els diferents agents s’han mostrat satisfets amb els darrers moviments del Govern de la Generalitat amb un replantejament del projecte pel qual es demana celeritat

L’Ajuntament de Salou ha estat aquest matí el punt de trobada dels agents socials i econòmics del territori al voltant del projecte del Centre de Turisme Integrat que ha de desenvolupar el govern de la Generalitat als terrenys del CRT. La reunió informativa s’ha desenvolupat amb un clima de cordialitat al voltant del projecte i entre l’alcalde Pere Granados i els representants de la Cambra de Comerç de Tarragona i Reus; Pimec; Cepta; la Federació d’Empresaris de Cambrils i la Unió de Botiguers de Cambrils; també de la Federació d’empresaris d’Hostaleria de Tarragona; de l’Associació Hotelera de Salou, Cambrils, La Pineda; l'Associació Empresaris Zona Turística Salou i de l’Associació de Comerciants Salou 365 dies Vila Comercial; a més d’un representant sindical tant de CCOO com d’UGT.

En la trobada el batlle ha explicat les darreres reunions mantingudes amb representants del govern de la Generalitat que apunten a que el projecte abans conegut com BCN World es replantejarà per redimensionar-lo. “Hem de donar la confiança al govern i estar atents a les novetats que sorgiran al voltant d’aquest projecte”, deia Granados i “estarem al damunt perquè els terminis de la nova redacció del Pla Director Urbanístic siguin ràpids perquè no es pot perdre temps”. Amb la perspectiva d’un nou treball de redacció en procés, -també com s’ha pogut desprenmdre d’unes declaracions del vice.president Oriol Junqueras a un rotatiu de Tarragona- l’alcalde ha posat per davant “la necessitat d’una inversió de qualitat, adreçada al turisme familiar, amb el consens del territori i que generi nous llocs de treball i dinamisme econòmic  a la zona”. A més, feia la lectura de normalitat davant la redimensió del projecte donat que en aquests moments hi ha dos operadors interessats; el grup Hard Rock junt amb Melco i el Grup Perelada.

Pel que fa als terminis, l’alcalde de Salou ha manifestat que té l’esperança que cap al mes d’octubre arribin les primeres notícies sobre la redacció definitiva del Pla Director.

Galeria d'imatges

peke.jpg
P1250470.JPG
P1250462.JPG

Document Actions