Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou s’entrevista amb el president de la Cambra de Comerç de Reus en el marc dels contactes de suport al Centre Turístic Integrat

dimecres 17 febrer 2016

Les dues institucions coincideixen en la bondat del projecte que s’ha d’implantar als terrenys de l’àmbit del CRT 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha entrevistat aquest migdia amb el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, en el marc de les trobades de suport al futur projecte del Centre Turístic Integrat (BCN World) que s’ha d’implantar en terrenys del municipi i de Vila-seca. La trobada, arriba 24 hores abans que se celebri a Salou un plenari extraordinari monogràfic que des del govern demana un impuls decidit al projecte per part de la Generalitat.

En el decurs de la reunió, a l’alcaldia, tant el batlle de Salou com el president de la Cambra han coincidit en la bondat del projecte turístic per la magnitud de la inversió com per l’atractiu indiscutible que suposa per Salou i el territori a l’hora de diversificar el model turístic de la capital de la Costa Daurada.

L’alcalde ha assegurat que amb aquestes trobades “busquem aconseguir visualitzar la unitat i  el consens que existeix per part dels agents econòmics i empresarials del territori” i “estem disposats a que es visualitzi que a Salou i amb Salou existeix un sentir comú sobre l’ampliació dels terrenys del CRT mitjançant la implantació del nou centre turístic integrat”. Per la seva part, el president de la Cambra ha volgut manifestar al batlle el seu suport en que la consulta se circumscrigui únicament a l’àmbit de Salou i Vila-seca, com a municipis afectats.

L’alcalde, en aquest conjunt de contactes amb els agents econòmics del territori, ja s’ha reunit amb Joaquim Sendra, president de PIMEC; i amb Andreu Suriol, president de la Cambra de Comerç de Tarragona; a més del president de la CEPTA, Antoni Belmonte el quals han manifestat el seu suport a la inversió del centre turístic integrat de BCN World i el seu recolzament i col·laboració amb la iniciativa de l’alcalde.

Galeria d'imatges

sanroma.jpg
P1240468.JPG

Document Actions