Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou signa el conveni per dotar d’enllumenat públic la mitjana del Vial del Cavet

dijous 24 juliol 2014

El creixement comercial de la zona a través de centres comercials i també de l'existència de centres educatius, fa que es plantegi la necessitat de millora de l'enllumenat de la zona

 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat avui el conveni amb Òscar Amaro, representant de l’empresa que serà l’encarregada de realitzar les obres de l’enllumenat públic de la mitjana del vial del Cavet, en el tram comprès entre la rotonda de la carretera C-14 i la rotonda del camí dels castellots de Salou. L’àmbit de la nova instal•lació correspon a la mitjana del Vial de Cavet en el tram comprès entre la rotonda de la Ctra. C-14 (Autovia de Reus) i la rotonda del Camí dels Castellots, dins del terme municipal de Salou.
El nombre de columnes projectat és de 35, 18 d’elles al Sector 1 i 17 al Sector 2, que suportaran un total de 70 lluminàries. L’equip d’encesa serà de doble flux i làmpada de vapor de sodi d’alta pressió d’última generació de 150 W. Amb aquesta instal•lació, és millora notablement  aquest tram d’enllumenat públic la mitjana del vial i afavorirà la circulació i visibilitat d’aquesta zona.  La inversió en aquest projecte és de 108.343,40 euros i la empresa Electricidad Amaro és la empresa que realitzarà les obres.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat “davant les necessitats que s’estan detectant en aquella zona cada cop més transitada i amb més oferta comercial, cal donar resposta i millorar l’entorn i i traçat urbà de la nostra ciutat per donar servei als ciutadans”.
Cal recordar que des  de fa temps, l’ús d’aquest tram s’ha vist incrementat per l’accés al Camí dels Castellots, el qual condueix a més a més de finques privades, a la zona de serveis municipals conformada pel Cementiri, el tanatori, la deixalleria, la nau de les carrosses i el trenet turístic, el dipòsit de vehicles retirats pel servei de grua i la nau ocupada pels serveis de Brigada Municipal, concessionari d’enllumenat públic i manteniment d’edificis i concessionari de recollida d’escombraries i neteja viària. A més, el creixement comercial de la zona a través de centres comercials i també de l’existència de centres educatius,  fa que es plategi la necessitat de millora de l’enllumenat de la zona.

Galeria d'imatges

contracte_cavet.jpg
P1040197.JPG

Document Actions