Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou signa un contracte de col•laboració amb l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda per promoure l’ocupació

Els demandants de feina inscrits a la borsa de treball municipal de Salou seran contemplats com a candidats a les ofertes de feina dels hotels adscrits a l’Associació

dijous 09 gener 2014

L’alcalde de Salou Pere Granados ha signat avui, juntament amb Eduard Farriol, president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda un conveni de col•laboració per tal de que l’ associació hotelera pugui cobrir  la demanda de treballadors als hotels associats amb les persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal. El conveni també contempla col•laboració en matèria formativa amb la programació de cursos d’ idiomes, xarxes socials o manipulació d’aliments. En aquesta signatura també ha estat present el regidor d’Ocucapació, Jesús Barragán, el responsable de Formació de l’Associació, Jaume Orteu i el Secretari de la Corporació, Francisco Alijo.
Amb aquest conveni l’Associació Hotelera passarà a contemplar com a candidats per a les seves ofertes les persones inscrites a la borsa de treball municipal com a demandants d’ocupació. L’alcalde de Salou ha assegurat que  “és una satisfacció signar aquest conveni de col•laboració amb l’Associació Hotelera adherint-la a  la borsa de treball i poder donar més opcions a persones que es troben malauradament en situació d’atur”. Granados ha explicat  “estem realitzant tots els esforços possibles per donar més sortides laborals a la gent del nostre municipi i aquest conveni és una mostra de que per nosaltres és una prioritat absoluta així com un bon exemple de col•laboració público-privada”.

Per la seva banda, el responsable de Formació de l’Associació Hotelera, Jaume Orteu ha explicat que  “hi ha una missió institucional genèrica d’Ajuntament i Associació que és contribuir a formar la gent per tal de treballar al sector turístic; i que les persones del municipi puguin trobar una forma de viure dins del turisme”. Orteu ha afegit que “en un entorn de municipi turístic el sector privat i l’Ajuntament han d’anar de la ma per millorar la qualitat del servei que donen, així com la formació a les persones que han de donar-ho”. Finalment, Orteu ha manifestat que “hem de saber donar valor al sector perquè sigui una bona oportunitat de feina pel municipi”.

Entre els aspectes que es contemplen en aquest conveni, s’estableix que als establiments associats que tingui interès en omplir un lloc de treball, l’Associació Hotelera els hi farà arribar una instància que hauran d’omplir amb les dades de la vacant a cobrir. Aquesta instància complimentada per l’hotel serà retornada a l’Associació Hotelera que finalment ho enviarà a l’Ajuntament de Salou.

D’altra banda, aquest conveni estableix la col•laboració en matèria de formació. Entre les formacions acordades adreçades a persones en actiu o en situació d’atur destaquen els cursos d’idiomes com rus, xinès o angles així com manipulador d’aliments, pastisseria o xarxes socials. Aquesta programació tindrà lloc del mes de gener a març i té com objectiu adequar la seva formació a les actuals necessitats del sector turístic.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa1.JPG
premsa1.JPG
premsa2.JPG

Document Actions