Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou trasllada els grans assumptes de ciutat al Parlament de Catalunya

Granados s’ha reunit amb dues parlamentàries de CiU del territori per tal d’acostar la realitat del municipi

dilluns 25 febrer 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit amb les diputades de CiU al Parlament de Catalunya, Victòria Forns i Anna Solé, per tractar d’alguns assumptes de ciutat entre els quals va destacar el projecte de canalització i desviament del barranc de Barenys, on l’alcalde l’ha considerat prioritari per resoldre l’impacte dels aiguats i desenvolupar un dels projectes econòmics i estratègics de futur de la ciutat, com és el Sector 03, “perquè permetrà inversions en equipaments turístics, esportius i comercials i, per tant, la creació de nous llocs de treball”. D’altra banda també s’ha tractat el tema del CRT, on l’alcalde ha reiterat la necessitat d’un nou Consorci de gestió per facilitar la instal·lació del projecte de BCN World.

Respecte  al barranc de Barenys ha explicat que els tràmits de reparcel·lació de la zona del Barranc estan molt avançats tècnicament,  i que s’ha buscat la fórmula de finançament de les obres d’aquesta obra hidràulica de desguàs per tal de poder tirar endavant aquest nou sector, amb hotels-ressort, un parc comercial i de negocis, i una ciutat esportiva. En aquest sentit, l’alcalde ha demanat a les diputades que ajudin a aconseguir les fórmules de finançament per tirar endavant aquesta obra, que pertoca a l’ACA i a la Generalitat.

D’altra banda, Granados també ha demanat a les dues parlamentàries tarragonines que traslladin la posició de Salou respecte el CRT, “sempre de diàleg obert amb la voluntat d’arribar a un acord just i raonable que respecti els drets de Salou”.

Galeria d'imatges

desptax.JPG
sala_p.JPG
desptax.JPG
sala_p.JPG

Document Actions