Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou veu amb bons ulls la consulta sobre el BCN World si “serveix per desblocar el projecte turístic”

dimecres 10 febrer 2016

Pere Granados, creu però que l’àmbit territorial de consulta hauria de ser exclusivament el dels municipis on s’ha d’implantar la inversió

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat avui que veu amb bons ulls la consulta sobre el futur del BCN World, si bé és “innecessària”. El batlle creu però que “si aquesta serveix com a solució definitiva per tal de desblocar la situació i que, tant a casa nostra com a Vila-seca, tinguem aquest projecte turístic així, ja estaria bé”.  Granados però, ha estat taxatiu en l’àmbit de la consulta: “Qui ha de decidir sobre el futur de Salou? Qui ha de decidir el progrés de la nostra ciutat?”, es preguntava. Per Granados el que ha de prevaldre “és el mateix principi del dret a decidir que volen per a Catalunya. La consulta s’hauria de circumscriure només als dos municipis on s’ha plantejat la inversió del centre turístic integrat”.

En aquest sentit, ha assegurat també que  “la ciutadania de Salou ho té molt clar en la seva immensa majoria; i els polítics a l’Ajuntament de Salou hem aprovat per àmplia majoria (un total de 18 regidors sobre 21) una moció que insta al govern de la Generalitat de Catalunya a que impulsi el projecte”. “Les abstencions han vingut de la mà dels dos membres d’Esquerra Republicana i el representant de Guanyem”, ha recordat l’alcalde, qui també ha volgut fer palès que fa molts anys que es treballa en el desenvolupament d’aquest gran projecte inversor al CRT: “hi ha hagut una llarga tramitació d’aquesta Llei, que ha estat aprovada pel Parlament de Catalunya, habilitant el govern per tirar-lo endavant i ara han de resoldre les al·legacions del Pla Director i fer-ne l’aprovació provisional”.

“Nosaltres com a municipi no podem renunciar-hi”, afegia Granados. “Com a alcalde, he defensat des del primer moment el projecte perquè és bo; dinamitzador de l’economia; crearà llocs de treball i una nova oferta turística d’oci al territori juntament amb PortAventura, Circ du Soleil i Ferrari Land”.

Galeria d'imatges

consulta_bcn.jpg
P1240328.JPG

Document Actions